Rohkema info nägemiseks:

EESTI KINNISVARAMAAKLERITE KODA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 971; jälgijaid - 33. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KINNISVARAMAAKLERITE KODA kohta arvamuslugu!"

EESTI KINNISVARAMAAKLERITE KODA MTÜ hetkeolukord

Juba 971 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 33 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

EKMK Tegevusaruanne

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja (EKMK) juhatus töötas 2022 aasta esimeses pooles järgmises koosseisus: A. Lepp, M. Sild, A. Sermat, S. Metsa, K. Kuusma, R. Olgo, K.

Kaljuste ja teises pooles A. Lepp, A. Sermat, K. Kuusma, R. Olgo, K. Kaljuste K.Tobreluts,

K. Kass Agcay. Juhatuse koosolekud toimuvad vähemalt üks kord kuus, vajadusel sagedamini.

Liikmeskond 2022.a. alguses oli Kojal liikmeid 322. Aasta jooksul astus liikmeks 45 kinnisvaramaaklerit ja liikmeskonnast arvati välja 15 liiget. 2022. a. lõpu seisuga oli Kojal 352 liiget.

Koostöö

Jätkuvalt teeb EKMK koostööd EKFL-i ja EKHÜ-ga. Samuti on jätkunud koostöö avalik õiguslike institutsioonidega nagu Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet, SA Kutsekoda, Tallinna

Ülikool ja Tallinna Majanduskool. Viimasega koos viime läbi nii töömaailma kui ka koolilõpetajate kutseeksameid. Samuti teeme koostööd kinnisvaraportaaliga City24.ee ja SEB Pank.

Oleme olnud kaasatud riikliku rahapesu riskihinnangu töögruppi ja võtsime aktiivselt osa Rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seaduse muutmise väljatöötamises.

2015 aastal loodud kinnisvaramaaklerite registriga on liitunud 31.12.2022 seisuga 951 kinnisvaramaaklerit.

Kutse andmine

EKMK on akrediteeritud kinnisvaramaakleri kutset omistav ja kutseeksamit läbiviiv organisatsioon. Meie missiooniks on tagada kinnisvaramaakleri kõrged kutseoskused ja väärtustada kinnisvaramaakleri ametit.

2018. aastal korraldas SA Kutsekoda konkursi kinnisvaramaaklerite kutseandja leidmiseks.

Konkursi võitis EKMK ning Kutsekoja Ehituse, Kinnisvara ja Geomaatika nõukogu otsusega 16.05.2018 kinnitati EKMK kinnisvaramaaklerite kutse andjaks kuni 02.06.2023.

2022. aastal korraldas SA Kutsekoda uue konkursi kinnisvaramaaklerite kutseandja leidmiseks.

Konkursi võitis jälle EKMK ning Kutsekoja Ehituse, Kinnisvara ja Geomaatika nõukogu otsusega 22.11.2022 kinnitati EKMK kinnisvaramaaklerite kutse andjaks kuni 02.06.2028.

Kutsestandard Kinnisvaramaakler, tase 5 ja Kinnisvara vanemmaakler, tase 6 kinnitati Arhitektuuri,

Geomaatika, Ehituse ja Kinnisvara Kutsenõukogu otsusega nr 22 06.05.2019.a. ning kehtivad 5 aastat.

EKMK on jätkuvalt korraldanud töömaailma inimestele kutseeksameid 2 korda aastas – kevadel ja sügisel.

Seminarid

EESTI KINNISVARAMAAKLERITE KODA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.