Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNE-VIRUMAA PENSIONÄRIDE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 321; jälgijaid - 17. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÄÄNE-VIRUMAA PENSIONÄRIDE ÜHING kohta arvamuslugu!"

LÄÄNE-VIRUMAA PENSIONÄRIDE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 321 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Lääne-Virumaa Pensionäride Ühingu tegevuse üldsuunad on: *maakonna pensionäride klubide seltsi- ja huvitegevuse organiseerimine *kultuurivajaduste rahuldamine *vajalike teadmiste andmine eluga toimetulekuks.

Maakonnas on statistika andmetel seisuga 01.01.2022 14 847 pensionäri, neist vanafuspensionäre 14 276. Pensionäride arv aastate jooksul väheneb

Lääne-Virumaa Pensionäride Ühingu juurde on registreeritud 22 eakate klubi, liikmete üldarvuga 1634, mis moodustab 11,45 % pensionäride üldarvust maakonnas..

Liikmemaks on põhikirja alusel vabatahtlik. Liikmemaksust on vabastatud vanurid üle 80 aasta.

Rakvere linnas on 4 eakate klubi. Suurema liikmeskonnaga on klubi "Kuukiir" - 125 liiget. Klubi "Hämarik "- liikmeid 38 Õpetajate jututuba - liikmeid 29, Mälumäng - liikmeid 23

Eakad võtavad aktiivselt osa üritustest maakonnas ja väljaspool maakonda. Tavaks on saanud valdade päevad, maapäevad, jaanipäevad jne.

Osaletakse neil üritustel , mis püüavad meelde tuletada noorusaega . Elatakse aktiivselt kaasa laste ja lastelaste toimetustele.

2022 a. käidi ekskursioonil Peipsi ääres , kus tutvuti vanausuliste tegvuse ja koometega. Külastati Alatskivi lossi ja Kalevipoja Koda . Korraldati ühiskülastus üle-eestilisele festivalile "Hingelt Noored" . Roela lauluväljakul toimus kevadpidu koos seeniortantsijatega . Tähistati eesti lipu päeva . Sügisel peoõhtu Tamsalu Kultuurimajas

Alates 2008.tegutseb Rakveres eakate mälumängu klubi, liikmeid - 25 Aastas toimus 7 mälumängu, millele lisandub kõikidest eakate üldüritustest osavõtt. 2022.a. täitus tegevusest 15. aastat

Kohalikes eakate ühendustes toimusid üritused väiksemates gruppides ja õhiskõlastused erinevatesse paikadesse järgides tervishoiu nõudeid(käte desinfitseerimine, maskid,distants jne.. Klubidel aastas üritusi 239

Maakonna pensionärid võtavad osa taidlus-ja huviringi tööst. Osavõtjaid ringide tööst üle maakonna 385 2023 .a. kavatsetakse tegevust jätkata .

.Oluline on eakatele teabe edastamine mitmesugustest seaduse muudatustest.Kuna Eesti Vabariigis muutub asjaajamine, arsti juures käimine ja veel paljud muud tööd ja toimetused interneti põhiseks, tuleb erilist tähelepanu pöörata arvutiõppele. Kahju on ainult sellest , et vanurid peavad leppima avalike internetipunktidega, sest arvuti muretsemiseks puuduvad vahendid ja oskused kasutamiseks.

Tänu neile, kes ulatavad oma abistava käe arvutialaste probleemide lahendamisel. MTÜ L-V Penasionäride Ühingul on heaks abiliseks arvutialaste probleemide lahendamisel Lääne- Virumaa Keskraamatukogu töötajad.

LÄÄNE-VIRUMAA PENSIONÄRIDE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.