Rohkema info nägemiseks:

SOS-KINDERDORF INTERNATIONAL KOORDINATSIOONIKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 434; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SOS-KINDERDORF INTERNATIONAL KOORDINATSIOONIKESKUS kohta arvamuslugu!"

SOS-KINDERDORF INTERNATIONAL KOORDINATSIOONIKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 434 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

SOS-Kinderdorf International Koordinatsioonikeskus asutati 1998 aastal, heategevusliku mittetulundusühinguna. SOS-Kinderdorf International on lastega tegelev eraorganisatsioon. SOS-KDI Koordinatsioonikeskuse eesmärgiks on aidata abivajajaid lapsi ja perekondi viies ellu SOS KDI visiooni, missiooni ja strateegilisi eesmärke koordineerides ja kontrollides SOS Regioonibüroode tegevust.

2022.a. põhieesmärgiks oli tagada sujuv regioonibüroode administreerimine ja eelarveprotsess ja ka 2023 on põhieesmärgid samad.

SOS-KDI Koordinatsioonikeskuse sissetulek koosneb sponsorite annetustest. Kulud kaetakse põhiliselt SOS-Kinderdorf

Internationali poolt. 2022.aastal laekus eelnimetatud fondist tegevuskulude katteks 820 070 eurot (2021.a. 590 365 eurot).

SOS-Kinderdorf International Koordinatsioonikeskuse juhatus koosnes 2022.aastal kahest ühiskondlikul alusel tegutsevast isikust.

Juhatuse liikmetele mingeid väljamakseid juhatuse liikmeks olemise eest ei ole 2022 aasta jooksul tehtud.

SOS-Kinderdorf International Koordinatsioonikeskuse keskmine töötajate arv 2022.aastal oli 13 koos mitteresidentidega , sellest 7 on Eesti töötajad ja tööjõukulud Eestis 341 897 (2021.a. 273 925 eurot) .

SOS-KINDERDORF INTERNATIONAL KOORDINATSIOONIKESKUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.