Rohkema info nägemiseks:

EESTI EHITUSKONSULTATSIOONIETTEVÕTETE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 960; jälgijaid - 64. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI EHITUSKONSULTATSIOONIETTEVÕTETE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI EHITUSKONSULTATSIOONIETTEVÕTETE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 960 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 64 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ÜLDIST

EKELi majandusaasta algas 01.01.2022 ja lõppes 31.12.2022. Majandusaasta lõpu seisuga oli

EKELis 65 ehituskonsultatsiooniteenust pakkuvat ettevõtet kokku 782 töötajaga. Aasta jooksul liitus EKELiga 3 ettevõtet, liikmelisuse lõpetas 2 ettevõtet. Võrreldes eelmise aastaga suurenes liikmesettevõtete arv 1 võrra, liikmete töötajate koguarv suurenes 37 töötaja võrra. Tulu sisseastumis- ja liikmemaksudest suurenes võrreldes eelmise aastaga 3 503 euro võrra, vastavalt 57 491 eurot 2022.aastal ja 53 988 eurot 2021.aastal.

Tulu laekus lisaks liikmemaksudele ka koolituste korraldamisest ning trükiste müügist. Tulu ettevõtlusest (koolituste korraldamisest) laekus 6 791 eurot. Korraldati 2 koolitust (projekteerija vastutuse veebikoolitus ja IFC mudeli kasutuskoolitus), milles osales kokku 52 spetsialisti.

2022.majandusaasta tulem oli -2 032 eurot. Tulu laekus 64 562 eurot ja kulusid tehti 66 595 eurot.

Eelmiste perioodide akumuleeritud tulem oli 31.12.2022 seisuga 9 554 eurot.

EKEL 2022 PEAMISED TEGEVUSED

EKEL jätkas liidu põhikirjaliste eesmärkide täitmist. Aasta jooksul toimus 14 juhatuse korralist koosolekut.

Aasta vältel jätkus koostöö ehitussektori erialaliitude, Majandus- ja

Kommunikatsiooniministeeriumi, Riigi Kinnisvara ASi ning teiste partneritega.

Aasta alguses toimus iga-aastane liikmetelt statistiliste andmete kogumine, mille põhjal anti välja

EKELi liikmete tegevust ning kogu projekteerimissektorit ilmestav traditsiooniline veebõhine aastaraamat.

Aasta esimeses pooles osales EKEL koostöös Ehitusettevõtjate Liiduga targa tellija kontseptsiooni ettevalmistamises. EKELi poolt sisustati peatükid: arhitektuurne idee, projekteerimine ning omanikujärelevalve teostamine. Dokumendi esmaversiooni esitleti ehituse pika vaate arengukomisjoni koosolekul.

EKELi ehitiste projekteerimise ajakulu arvestamise töörühm jätkas juhendmaterjalide koostamist, kaasates Arhitektide Liitu. Töörühma eesmärgiks on koostada tabelid, mis oleksid abiks hoone projekteerimise ajakulu esmasel hindamisel. Aasta lõpus saadeti eeltäidetud tabelid laiale ringile tagasiside saamiseks.

Jaanuaris alustas regulaarseid kohtumisi standardi EVS 932 uusversiooni koostamise töörühm, kus osales ehitussektori üleselt 12 inimest. Juhtrühm töötas välja standardi uusversiooni esmase ülesehituse ja sisu põhimõtted. Suve jooksul on toimusid uusversiooni põhimõtteid tutvustavad kokkusaamised erialaiitudes (Eesti Kütte- ja Ventilatsiooniinseneride Ühendus, Eesti Arhitektide

Liit, Eesti Ehitusettevõtjate Liit ja Betooniühing ning Eesti Elektritööde Ettevõtjate Liit).

Erialaühendused leidsid, et on üldjoontes valmis, et standardit hakatakse tutvustatud stardiplatvormilt ja pakutud põhimõtetega koostama. Sügisel toimusid läbirääkimised

Standardikeskusega protsessi rahastamise osas.

EESTI EHITUSKONSULTATSIOONIETTEVÕTETE LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.