Rohkema info nägemiseks:

ÜHENDUS EESTI ELULOOD MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 179; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜHENDUS EESTI ELULOOD kohta arvamuslugu!"

ÜHENDUS EESTI ELULOOD MTÜ hetkeolukord

Juba 179 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ühenduse Eesti Elulood 2022. aasta aruanne 2022. aasta 31. jaanuaril käisid Maarja Hollo ja Astrid Tuisk rääkimas ETV saates „Prillitoos“ 2020. aasta oktoobris Ühenduse Eesti Elulood ja Eesti Kirjandusmuuseumi Eesti

Kultuuriloolise Arhiivi koostöös korraldatud kogumisvõistlusest „Kirjad minu elus“, samuti

Eesti Rahvaluule Arhiivi kogumisvõistlusest „Tähtpäevad ja muutuvad tavad koroonakriisi ajal“. Saade oli eetris 13. veebruaril. 2022. aastal lõppes kogumisvõistlus „Kirjad minu elus“, mille parimaid autasustasime 18. oktoobril Eesti Kirjandusmuuseumis toimunud eluloopäeval.

Esinesid Aigi Rahi-Tamm, kes pidas ettekande „Sõda eluloos, elulugu sõjas“, Vahur Laiapea, kes rääkis oma sõjaaegsetest Ukraina-käikudest, ja Maarja Hollo, kes tegi kokkuvõtte kogumisvõistlusest „Kirjad minu elus“. Pärast parimate kaastööde saatjate autasustamist kuulutasime välja järgmise kogumisvõistluse „Lood sõjast“, millega soovime koguda Ukraina sõjaga seotud lugusid eri põlvkondadesse kuuluvatelt Eesti elanikelt.

Eesti Kultuurkapitalilt küsisime toetust kogumisvõistluse „Kirjad minu elus“ parimate kaastööde saatjate autasustamiseks (1080 eurot) ning kogumisvõistlusele „Kirjad minu elus“ saadetud materjali korrastamiseks ja EKM Eesti Kultuuriloolisse Arhiivi üleandmiseks (3000 eurot). Materjal sai korrastatud 2023. aasta märtsis.

ÜHENDUS EESTI ELULOOD MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.