Rohkema info nägemiseks:

AVITA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 270; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AVITA MTÜ kohta arvamuslugu!"

AVITA MTÜ hetkeolukord

Juba 270 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Avita jätkas oma tööd 2022.a. algul endisel viisil: koostöö toimus peamiselt ProVida Kliinik OÜ-ga, Tallinna Ülikooliga, Eesti Muusika- ja

Teatriakadeemiaga (EMA), Eesti Muusikateraapia Ühinguga (EMTA) ja Eesti Loovteraapiate Ühinguga. Peamisteks töövormideks olid individuaal- ja rühmatööd psühholoogilise nõustamise, loovteraapia (sh. muusikateraapia) ja supervisiooni valdkonnas, samuti loengud ja töötoad Tallinna ülikooli üliõpilastele. Jätkus Malle Luik'e töö Eesti Muusikateraapia Ühingu muusikaterapeudi kutse omistamise hindamiskomisjonis ja Eesti Loovteraapiate Ühingu loovterapeut- muusikaterapeudi kutse omistamise hindamis- ning kutsekomisjonis. Dr. Malle

Luik osales ettekannetega Põhjamaade Muusikateraapia Konverentsil Helsingis (NMTC) ja Euroopa Muusikateraapia Konverentsil Edinburghis,

UK. Endiselt juhib ta muusikateraapia supervisiooni töögruppi Euroopa Muusikateraapia Föderatsiooni (EMTC) töögrupis.

Käesoleva aruande aasta sügisel on MTÜ Avita teinud oma arengus suure hüppe: augusti lõpus hakkas Dr. mus.sc. Malle Luik otsima ruume ja neid sisustama loodavale Muusikateraapia Kliinikule, mille avamine toimus 15. novembril, 2022. Muusikateraapia Kliinik taotles tegevusluba rehabilitatsiooniteenuste osutamiseks ja hakkas sõlmima tulevasi koostöölepinguid ProVida OÜ-ga, Sotsiaalkindlustusametiga ja Töötukassaga.

Otsiti potentsiaalseid rehabilitatsiooni spetsialistide, nagu füsioterapeut, kogemusnõustaja, sotsiaaltöötaja ja logopeed/eripedagoog. Esimesed kliendid saabusid detsembris Töötukassa ja perearstide suunamisel psühholooilisele nõustamisele.

Endine aktiivne ühingu liige Ülle Kuusik oli endiselt hõivatud töökohustustega teistes asutustes/organisatsioonides, kuid lubas 2023.a.

panustada oma jõudu ka MTÜ Avita tegevustesse.

Mittetulundusühing Avita täitis 2022. aastal ühingu põhieesmärki suurejooneliselt just Muusikateraapia Kliiniku avamisega - kaasa aitamine laste ja täiskasvanute vaimse tervise edendamisele ning säilitamisele.

AVITA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.