Rohkema info nägemiseks:

JCI TARTU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 637; jälgijaid - 12. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JCI TARTU MTÜ kohta arvamuslugu!"

JCI TARTU MTÜ hetkeolukord

Juba 637 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

JCI Tartu on 18-40 aastaseid noori inimesi ühendav mittetulunduslik apoliitiline organisatsioon, mille eesmärgiks on noorte inimeste juhioskuste ja sotsiaalse vastutustunde arendamine, vabale ettevõtlusele kaasaaitamine, ühiskonnas toimuvate positiivsete protsesside toetamine ja algatamine ning rahvusvaheliste suhete arendamine. JCI Tartu on JCI Estonia liige.

2022. aastal juhtis JCI Tartu koda 6-liikmeline juhatus; Tanel Melk, Rando Hinn, Ago Täkker, Härmo Hiiemäe, Piibe Nõmm ja Elar Oden.

Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud. Aasta jooksul võeti vastu üks uus liige, vanusega langes välja kaks liiget. 2022. aasta lõpu seisuga kuulus JCI Tartu liikmeskonda kokku 11 liiget.

Aruandeaastal leidis aset 2 üldkoosolekut, 2 juhatuse koosolekut ja JCI Tartu oli esindatud viiel JCI Estonia üldkoosolekul.

Koja õhtusöögid regulaarselt ei toimunud, kuid toimunud õhtusööke korraldati koos JCI Toomemäega ning enamus õhtusöögid olid eriõhtusöögid nt mõne liikme Prantsusmaale saatmine.

JCI Tartu keskendus 2022. a. JCI Estonia Aastakonverentsi korraldamisele, kuid toimusid ka järgnevad sündmused: 1. Jätkus “Eluks Valmis” projekt; 2. Teostasime Silmapaistva Noore Eestlase tunnustusgala tehnilse teostuse, sh otseülekande.

3. Tegime kaks üldkoosolekut; 4. Toimus kevadmatk; 5. Pidasime JCI Tartu 33. sünnipäeva; 6. Korraldasime suure osavõtjate arvuga Peeter Pariku bowlinguturniiri; 7. Meie liige Eva-Maria Hanson võitis Euroopa kõnevõistluse Belgias ning samuti ka Rahvusvahelise kõnevõistluse Hong Kongis (videovahendusel); 8. Korraldasime naaberkoja JCI Toomemäega ühise jõulupeo.

Lisaks esindasid meie liikmed koda ja osalesid kogu aasta jooksul aktiivselt erinevatel üritustel nii onlines kui ka füüsiliselt

JCI Tartu liikmed olid heategevusliku projekti JCI Jõulupuu üle-Eestilised nõuandjad ning Tartu piirkonnas selle eestvedajad.

Meie liikmed võitsid järgmised JCI Estonia auhinnad: (cid:127) Parim projekt noortele - Eluks Valmis (cid:127) Parim liige - Eva Maria Hanson

Eva Maria Hanson pärjati ka Tartu linna Aasta hariduse sõbra tiitliga ning Eluks Valmis projekt Aasta Haridusteo tiitliga.

JCI TARTU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.