Rohkema info nägemiseks:

EESTI VEHKLEMISLIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1086; jälgijaid - 56. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI VEHKLEMISLIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI VEHKLEMISLIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 1086 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 56 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

1989 aastal taasmoodustatud Eesti Vehklemisliit (EVL) on avalikes huvides mittetulundusühinguna tegutsev heategevuslik vabatahtlik ühendus mille eesmärgid ja põhitegevus on suunatud spordi ja eelkõige vehklemise harrastamisele ja sellele tingimuste loomisele Eestis.

Eesti Vehklemisliit ühendab Eestis vehklemisega tegelevaid spordiklubisid, -seltse ja -ühendusi vehklemise edendamiseks ning sellealase tegevuse koordineerimiseks. Eesti Vehklemisliidul oli majandusaasta lõpu seisuga 11 liiget.

EVL on Rahvusvahelise Vehklemisföderatsioon (FIE), Euroopa Vehklemisföderatsiooni (EFC), Põhjamaade Vehklemisliidu (NFU) ning Eesti

Olümpiakomitee (EOK) liige.

Eesti Vehklemisliit viis 2022 aastal läbi Eesti meistrivõistlused järgmistes vanuseklassides: D-klass, C-klass, kadetid, juuniorid, U23 ning täiskasvanud. Eesti Vehklemisliidu korraldusel toimus naiste epee maailmakarikasarja etapp - 52. Tallinna Mõõga turniir. 2022 aastal korraldas

Eesti Vehklemisliit oma ajaloo esimese tiitlivõistluse - U23 vanuseklassi Euroopameistrivõistlused.

Euroopa Vehklemisliidu (EFC) Antalyas toimunud kongress andis 2023 aasta kadettide ja juunioride Euroopa meistrivõistluste korraldamise õiguse Eesti Vehklemisliidule. Rahvusvahelise Vehklemisliidu (FIE) kongressil Lausannes esitas Eesti Vehklemisliit oma kanditatuuri 2025 aasta kadettide ja juunioride MM-i korraldamiseks.

Tiitlivõistlustelt toodi üks medal: Eesti epeemeeskond saavutas U23 Euroopa meistrivõistlustel pronksmedali.

Eesti Vehklemisliidu bilansimaht 2022 aasta lõpu seisuga oli 276 715 eurot (2021 aastal lõpu seisuga 411 693 eurot), tulem -20440 eurot (2021 aasta tulem 41 891 eurot), netovara on 43 944 eurot (2021 aastal lõpu seisuga 64 384 eurot).

Eesti Vehklemisliit tegutseb edukalt ka 2023. aastal

EESTI VEHKLEMISLIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.