Rohkema info nägemiseks:

SILLAMÄE LASTEKAITSE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 412; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SILLAMÄE LASTEKAITSE ÜHING kohta arvamuslugu!"

SILLAMÄE LASTEKAITSE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 412 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuse alused, liikmeskond ja juhtimine

Organisatsiooni eesmärgiks on laste õiguste, arengu ja huvide kaitsmine kooskõlas ÜRO Lapse Õiguste konventsiooniga ja Eesti Vabariigi lastekaitse seadusega.

Sillamäe Lastekaitse Ühingu tegevus põhineb kodanikualgatusel ja tegutsetakse avalikes huvides. Sillamäe Lastekaitse Ühing on 9. detsembril 1989 aastal asutatud Eesti Suurperede Ühingu õigusjärglane.

Sillamäe Lastekaitse Ühing on alatest 1990 a. on Lastekaitse Liidu liige ja kuulub ainsa muukeelse organisatsioonina EKAKi ühiskomisjoni (alatest 2012a.), on Euroopa vaesusevastaste organisatsioonide (EAPN) võrgustiku liige (liige alatest 2010a.), Anna Lindh Foundation Eesti (liige alatest 2007a.) võrgustiku liige ja omab konsultatiivset staatust ÜRO majandus- ja sotsiaalkomisjoni (ECOSOC) juures (alatest 2014) ja oktoobris 2015 a. Arengukoostöö Ümarlaua liikmena, alatest märtsist 2018 a. Euroopa (AMATEO) kultuurivõrgustiku liikmena ning alatest oktoobrist 2018 a. Eesti Noorteühenduste Liidu (ENL) täisliikmena.

Sillamäe Lastekaitse Ühingu tegevuse üldpõhimõtted

Sillamäe Lastekaitse Ühing: (cid:127) väärtustab iga last (cid:127) lähtub lapse ja noorte huvidest (cid:127) väärtustab lapse parima kasvukeskkonnana perekonda (cid:127) toetab oma tegevusega lapse ja noorte osalust (cid:127) on avatud uutele ideedele

Sillamäe Lastekaitse Ühingu tegevuse põhisuunad

Organisatsioon

Liikmete võimestamine eestkoste ja praktilise tegevuse teostamiseks kohalikul tasandil, kohalikest vajadustest lähtuvalt ja kohaliku omavalitsusega koostöös.

Valdkond

Sillamäe Lastekaitse Ühing jälgib laste õiguste tagamise ja lastekaitse valdkonnas toimuvat. Juhib tähelepanu lapse õiguste rikkumistele, teeb ettepanekuid olukorra parandamiseks. Pakub välja ja viib ellu uusi algatusi laste, noorte ja perede toetamiseks.

Ühiskond

Lapse ja noore õigustest teavitamine ja ühiskonna väärtushinnangute ja hoiakute kujundamine lapse ja noore õiguste paremaks tagamiseks.

Strateegilised eesmärgid ja põhitegevused on

Sillamäe Lastekaitse Ühingu strateegilised eesmärgid ja nende saavutamiseks vajalikud põhitegevused on järgmised: 1. liitumine Lastekaitse Liidu ja noorsootöö programmidega a. ühiste seisukohtade väljakujundamine organisatsiooni siseselt arutelude ja tõhustatud infoliikumise kaudu; b. toimiva süsteemi loomine info kogumiseks ja analüüsimiseks laste olukorrast.

2. laste õiguste teadvustamine lastele ja täiskasvanutele a. spetsialistide koolitus; b. avalikkusele suunatud selgitustöö; c. teabematerjalide ja erialakirjanduse väljaandmine.

3. lapse ja noore mitmekülgse arengu toetamine edukaks toimetulekuks igapäevaelus

SILLAMÄE LASTEKAITSE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.