Rohkema info nägemiseks:

EESTI NOORTE ADVOKAATIDE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 473; jälgijaid - 14. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI NOORTE ADVOKAATIDE kohta arvamuslugu!"

EESTI NOORTE ADVOKAATIDE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 473 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 14 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2021. aastal tegutses ENAÜ juhatus järgmises koosseisus: Artur Knjazev, Madis Reppo, Albert Linntam, Maria

Pihlak, Karl Kreevald, Gerda Raag, Georg Kuusik.

2022. a tegeles ENAÜ oma liikmete huvide esindamisega Advokatuuris, osaledes nii Advoktuuri strateegiapäeval kui ka eksamikorraldust puudutaval arutelul. Noorte advokaatide arvamuste kogumiseks viis ENAÜ läbi küsitluse advokatuuri arengusuundade ja tulevikuplaanide kohta, mille tulemused olid oluliseks sisendiks Advokatuuri strateegiapäeva aruteludele. Muude jooksvate tegevuste kõrval jätkas ENAÜ juhatus ka ENAÜ Facebooki lehe ja liikmete e-kirjalisti kaudu info edastamist ning ajakohastas ENAÜ liikmeskonna andmeid.

2022. aastal pani ENAÜ aluse advokaadieksami järgselt uute advokaatide tervitusõhtute korraldamise traditsioonile, nii korraldati arutelu- ja tervitusõhtud pärast kevadist ja sügist eksamisessiooni advokaadibüroodes

Sorainen ja Ellex Raidla. 2023. aastal on plaanis üritustega jätkata.

Lisaks korraldas ENAÜ karistusõiguse teemalise seminariõhtu ning Advokatuuri üldkogu jätkuürituse.

ENAÜ panustas 2022. aastal ka Advokatuuri esindusse Õigusteaduskonna tudengite karjäärimessil.

Juhatuse liikmetele nende tegevuse eest tasu makstud ei ole, samuti ei ole ENAÜ-l ühtegi töötajat.

2023. aastal on plaanis jätkata akadeemiliste seminaride korraldamist ja ühingu liikmete omavahelise suhtlemise soodustamist läbi erinevate ürituste.

EESTI NOORTE ADVOKAATIDE ÜHING MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.