Rohkema info nägemiseks:

TÜRI SPORDIKLUBIDE LIIT MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1149; jälgijaid - 23. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TÜRI SPORDIKLUBIDE LIIT kohta arvamuslugu!"

Türi Tolli metsa suusaradade arendus

Tähelepanelikumad juba küsinud, et mis hunnikud need on Türi Ühisgümnaasiumi taga oleval asfaltplatsil. Üks korteriühistu soovis maja vundamenti parandada. Miks mitte kasutada täidet Tolli metsa suusaraja arendamiseks. Suveperioodil planeerime parendada mõned ebamõistlikud künkad, et suusatajatel parem sõita oleks ning rajameister saaks mõistlikult radu teha. Koostöövaimus edasi! Martin Kaschan haldusjuht The post Türi Tolli metsa suusaradade arendus appeared first on Türi Spordiklubide Liit.

Loe algallikast tskl.ee

Dropdown

kõik artiklid

XIII Türi-Paide Rahvatriatlon 28.04.2024

EESMÄRK Tugevdada sõprussidemeid Paide ja Türi spordirahva vahel. Pakkuda rahvale meeldivat võimalust sportlikult aega veeta. Populariseerida triatloni kui rahv
tskl.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.