Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNEMAA HARIDUSTÖÖTAJATE AMETIÜHINGUTE LIIT

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 108; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta LÄÄNEMAA HARIDUSTÖÖTAJATE AMETIÜHINGUTE kohta arvamuslugu!"

LÄÄNEMAA HARIDUSTÖÖTAJATE AMETIÜHINGUTE LIIT hetkeolukord

Juba 108 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Läänemaa HTAÜL on loodud asutamiselepinguga 02.06.1998. Mittetulundusühingute registrisse kantud 06.10.1998. MTÜ Läänemaa HTAÜL juhatus on viieliikmeline ja juhatuse esimees oli 2022.aastal Marju Viitmaa.

Ühingu eesmärgiks on oma liikmete töö-ja kutsealaste, majanduslike ja sotsiaalsete õiguste ning huvide esindamine ja kaitsmine, hridusalase töö kvaliteedi parandamine.

Läänemaa HTAÜL kuulub Eesti haridustöötajate Liitu. 2022.aastal kuulus organisatsiooni 19 kooli ja lasteasutust 254 liikmega. Kahjuks ühtegi uut organisatsiooni ei lisandunud. Uusi liikmeid 17, lahkus 17 liiget seoses töökoha vahetusega , samuti ka pensionile jäämisega.

Juhatuse tegevuse aluseks on olnud ühingu põhikiri, samuti ka volikogu otsused.

Juhatuse ja volikogu koosolekutel on arutatud-otsustatud eelarve kavandamist ja täitmist, õpetajate palga alammäärade tõstmist ja sellealaseid ettepanekuid, seaduste eelnõusid, kollektiivlepingute sõlmimise vajalikkust.

osaleti Aasta Õpetaja konkursi korraldamisel. Augustis korraldatid koostöös SA Läänemaa uue õppeaasta avaüritus, kus õnnitleti uusi õpetajaid, toimus koolitus. Oktoobris toimus koostöös SA Läänemaa tänuüritus parimatele õpetajatele ja asutuste juhtidele. Korraldati infopäevi liikmete teavitamiseks seaduste muudatustest, hariduse valdkonnaga seonduvate uute määruste projektidest ning vastu võetud määrustest jm olulistest dokumentidest. Juhatuse esimees osales EHL-i volikogudel ja õppepäevadel.

Aruandeaastal oli Läänemaa HTAÜL palgal 2 töötajat- juhatuse esimees ja raamatupidaja.

LÄÄNEMAA HARIDUSTÖÖTAJATE AMETIÜHINGUTE LIIT kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.