Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, JALAKA TN 56 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 549; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, JALAKA kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, JALAKA TN 56 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 549 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Jalaka 56 on korteriomandiseaduses sätestatud korteriomanike poolt loodud mittetulundusühistu, mille eesmärgiks on korteriomandite esemeks oleva 85 korteriga elumaja ja selle juurde kuuluva maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Korteriühistu tegevus toimub alates 04.. 07. 1996.a.

Korteriomandi seadmine on teostatud 2000. aastal.

2022.a aastal suuremaid ehitustöid ei teostatud. Teostati elektrpaigaldiste audit, selle tulemusel korrastati, kaasajastati ja muudeti ohutueks elektrpaigaldised. Soojussõlmes vajas väljavahetamist pump ja sulgkraan, vahetati välja amortiseerunud torustkke. Hooldati majaesist hekki ja raiuti maha pärn, mille juured hakkasid kahjustama hoone vundamenti. tehti ka väiksemaid hooldustöid - lumelükkamisi, välisuste fonolukkude vahetusi ja remonte, puhastati ja viimistleti trepikodade seinu.

Korteriühistu juhatuse tegevust juhib juhatuse esimees. Tööleping on 1 töötajaga,

Juhatuse esimehele on arvestatud juhatuse liikme tasu 3836 EUR.

Uuel tegevusaastal otsustas uus 3-liikmeline juhatus valida sobiva haldusfirma, kellega sõlmida hoone halduse lepingud, majas ei leidu enam aktiivseid inimesi, kes sooviksid kanda hoone haldamise ja remonditööde organiseerimise rasket ja tänamatut koormat.

TARTU LINN, JALAKA TN 56 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.