Rohkema info nägemiseks:

EESTI KESKERAKOND

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6687; jälgijaid - 143. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KESKERAKOND kohta arvamuslugu!"

EESTI KESKERAKOND hetkeolukord

Juba 6687 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 143 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,9 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Keskerakonna tegevussuunad on kujunenud lähtudes erakonna liikmete ettepanekutest ning erakonna kongressi, volikogu ja juhatuse otsustest ning initsiatiividest.

Eesti Keskerakonna 2022. aasta tegevuse peamisteks suundadeks olid: 1. Tegevuse jätkamine 51. Eesti Vabariigi valitsuses, mille moodustasid Eesti

Reformierakond ja Eesti Keskerakond.

2. 2023. a. Riigikogu valimise kampaania ettevalmistamine ja erinevate kampaaniaürituste läbiviimine; 3. Riigikogu valimise Keskerakonna valimisplatvormi koostamine ja erakonna kandidaatide ringkondade nimekirjade moodustamine; 4. Keskerakonna XIX kongressi ette valmistamine ja korraldamine; 5. Keskerakonna volikogu istungite ja volikogu komisjonide töö korraldamine; 6. Keskerakonna piirkondade ja osakondade arendamine ning erakonna kogude tegevus; 7. Riigikogu Eesti Keskerakonna fraktsiooni tegevus (seaduseelnõud, arupärimised jm); 8. Riigikogu Eesti Keskerakonna fraktsiooni väljasõidud maakondadesse; 9. Keskerakonna tegevus Euroopa Parlamendis; 10. Keskerakonna välissuhtlus.

Seisuga 31.12.2022. a. tegutsesid Eesti Keskerakonnal 26 piirkonna organisatsiooni ja 51 osakonda.

2022. a. tegutsesid aktiivselt järgnevad erakonna kogud: naiskogu, noortekogu, seenioride kogu, omavalitsuskogu ja roheliste kogu.

13. augustil 2022 toimus Tartus Vanemuise kontserdimajas Eesti Keskerakonna XIX

Kongress. Erakonna juhatuse 5. aprilli 2022. a. otsusega kinnitati XIX kongressi esindusnormiks 825 saadikut.

Esindusnorm jagati järgmiselt: • Keskerakonna piirkonnad – 555 saadikut, see on 1 esindaja piirkonna 25 liikme kohta, kuid mitte vähem kui 4 saadikut piirkonna kohta; • Keskerakonna asutajaliikmed – 71 saadikut; • Keskerakonna volikogu liikmed – 179 saadikut; • Keskerakonna noortekogu liikmed – 10 saadikut; • Keskerakonna naiskogu liikmed – 10 saadikut

EESTI KESKERAKOND kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.