Rohkema info nägemiseks:

EESTI KÕRGKOOLIDE, TEADUS- JA ARENDUSASUTUSTE AMETILIITUDE ÜHENDUS UNIVERSITAS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 180; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KÕRGKOOLIDE, TEADUS- kohta arvamuslugu!"

EESTI KÕRGKOOLIDE, TEADUS- JA ARENDUSASUTUSTE AMETILIITUDE ÜHENDUS UNIVERSITAS hetkeolukord

Juba 180 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

UNIVERSITAs ühendab Eesti Vabariigi kõrgkoolides, teadus- ja arendusasutustes tegutsevaid ametiühinguid, ameti- ja kutseliite. Ta on asutatud oma liikmete töö-, teenistus- ja kutsealaste, majanduslike, sotsiaalsete, hariduslike ja ühiskondlike huvide ning nendest tulenevate õiguste esindamiseks ja kaitsmiseks ühistegevuse kaudu.

UNIVERSITASe tegevus lähtub oma liikmete ning kõigi töötajate õiguste ja huvide esindamise ja kaitsmise põhimõtetest.

Eesmärkide täitmiseks luuakse ühistegevuse kaudu oma liikmete õiguste kaitseks toimiv ja turvaline, sotsiaalsel dialoogil, informeerimisel ja konsulteerimisel põhinev koostöösüsteem seadusandja, valitsemis- ja täitevorganite, majandusstruktuuride ja tööandjate ühenduste, parteide jt kolmanda sektori liikumistega.

2020. aastal toimunud peamised tegevused: - koostöö haridus- ja teadusministeeriumiga, ettepanekute ja arvamuste esitamine erinevate hariduspoliitika suundade kohta; - kirjavahetus ning kohtumised haridus- ja teadusministeeriumi ametnikega kõrgharidust ja teadust puudutavatel teemadel; - osalemine erinevates töögruppides nii haridus- ja teadusministeeriumi kui teiste ministeeriumide juures; - osalemine kutsenõukogude tegevuses; - osalemine UNIVERSITASt puudutavate valdkondade õigusaktide ja strateegiate väljatöötamise või nende muutmise protsessis; - osalemine erinevatel ümarlaudadel, seminaridel; - osalemine rahvusvahelises koostöös erinevate kõrgharidus- ja teadusorganisatsioonidega, nt EI, ETUCE kõrghariduse ja teaduse komitee.

Peamised tegevused lähitulevikus: - läbirääkimiste jätkamine UNIVERSITASe liikmete töö- ja palgatingimuste üle; - erinevate töögruppide töös osalemine; - seminaride korraldamine, seminaridel osalemine; - liikmetevahelise koostöö edendamine, samuti koostöö edendamine Eesti ja teiste riikide ametiühingu ja kutseala ühendustega ning teiste organisatsioonidega.

EESTI KÕRGKOOLIDE, TEADUS- JA ARENDUSASUTUSTE AMETILIITUDE ÜHENDUS UNIVERSITAS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.