Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, SÕPRUSE PST 239 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 385; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, SÕPRUSE PST kohta arvamuslugu!"

TALLINN, SÕPRUSE PST 239 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn, Sõpruse pst 239 korteriühistu asukohaga Sõpruse pst 237/239, Tallinn põhilisteks eesmärkideks on elamu ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele eluruumi kasutamisega seotud teenuste osutamine.

KÜ kohustused on: elamu kindlustamine elutegevuseks vajalike kommunaalteenustega (soojus, vesi, elekter jne), elamu tehnosüsteemide regulaarne hooldus ning remonttööde läbiviimine ja rikete kõrvaldamine, elamu juurde kuuluva territooriumi ja sellel paiknevate rajatiste, samuti üldkasutatava ala (trepikodade, keldrite) hooldus ja korrashoid.

Ühistu haldab kahte hoonet: 9-korruseline 2 trepikoja ja 54 korteriga elamu ning ühekordne hoone milles on 3 mitteeluruumi (loomakliinik, lillepood ja akna-ukse pood).

Korteriühistu haldab ja majandab elamut iseseisvalt, olles sõlminud teenust osutavate firmadega lepingud kommunaalteenuste (kaugküte, veevarustus ja kanalisatsioon, maja üldelekter, prügivedu) ning halduri-, raamatupidamis- ja heakorrateenuse osutamiseks. Ehitus- ja remonditeenused ostetakse sisse lepinguliselt kooskõlas üldkoosoleku poolt kinnitatud majandustegevuse aastakavadega ning vastavalt jooksvalt tekkivatele avariilistele vajadustele.

Korteriühistu Tallinn, Sõpruse pst 239 asutati ja registreeriti 1997. aastal. KÜ tööd korraldab 5-liikmeline juhatus.

2022 aasta oli esimene täisaasta, kus KÜ ostis igapäevase juhtimise teenuse sisse (Anvar Kima OÜ).

Samuti algas koostöö uue raamatupidamisfirmaga (Arvo-Tanja OÜ). Korteriühistu juhatusena jätkas olemasolev koosseis, mille volitusi pikendati 2023.a kevadise üldkoosolekuni.

2022. aasta jooksul oli läbi viidud üks üldkoosolek – 31.10.2022.a, kus: (cid:127) kinnitati 2021. majandusaasta aruanne, (cid:127) kehtestati 2022.a majanduskava, (cid:127) arutati järgmisi olulisi investeeringuid vajavaid valdkondi, nagu liftide renoveerimine.

2015. aastal võttis KÜ üldkoosolek vastu elamu renoveerimiskava, mille põhjal taotleti Swedbankist laenu kokku 600 000 eurot. Laenu tagasimakse periood on 20 aastat kuni aastani 2035. Laenu tagasimaksmine toimub graafikukohaselt.

2022.a remonditöid ei teostatud. Kasutamata remonditasude jääk aasta lõpus oli 46 543 eurot.

Majandusaasta lõppes positiivse tulemiga summas 1 993 eurot.

2023.a kevadel on kavas esitada üldkoosolekule liftide renoveerimise projekt koos pangalaenu võtmise ettepanekuga ning valida teostaja, kes on valmis töid teostama 2023. aastal.

TALLINN, SÕPRUSE PST 239 KORTERIÜHISTU kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.