Rohkema info nägemiseks:

JALGPALLIKLUBI FCF JALGPALLIKOOL MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 836; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JALGPALLIKLUBI FCF JALGPALLIKOOL kohta arvamuslugu!"

JALGPALLIKLUBI FCF JALGPALLIKOOL MTÜ hetkeolukord

Juba 836 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Jalgpalliklubi FCF Jalgpallikool on kasumitaotluseta jalgpalli arendamisega tegelev ja jalgpalli huvilisi koondav klubiline organisatsioon. Jalgpallikool on loodud põhikirja alusel tegutsemiseks ja põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks.

Jalgpalliklubi FCF Jalgpallikooli põhikirjalisteks eesmärkideks on: (cid:127) Jalgpallialase koolituse läbiviimne (cid:127) Jalgpalliharrastajate noorte ühendamine jalgpalli arendamiseks ja propageerimiseks (cid:127) Jalgpallivõistluste ja muude jalgpalliga seotud ürituste korraldamine ja tervislike eluviiside propageerimine (cid:127) Treeninglaagrite, õppeseminaride, kursuste korraldamine jalgpallurite taseme tõstmise eesmärgil (cid:127) Noorte andekate pallurite valik ja neile suuremate arenguvõimaluste pakkumine vabariigi suuremates klubides kui ka välismaal

Jalgpallikooli sotsiaalne tähtsus on oluline, kuna sisustatakse noorte vaba aega, kutsutakse neid üles tegutsema täisväärtuslikumalt, vähendades sellega noorte kalduvust narkomaaniale ja kuritegevusele.

Jalgpalliklubi FCF Jalgpallikoolis treenivate noorte treeningkeskusteks on Kotka Staadion ja A. Le Coq Arena harjutusväljakud. 2022 hooajal jätkasime ka treeninggruppidega

Kalamaja Põhikoolis, loobusime gruppidest Mustamäel Arte Gümnaasiumis. Seisuga 01.01.2023 on noormängijate (5a - 19a) arv 1323. Noorte treeninggruppide arv on 58, millest poiste gruppe on 54 ja tüdrukute gruppe 4. 2022.aastal Noorte MV osalevate noortevõiskondade arv on 39.

2023. aastal jätkame treenerite koolitamist. Toimuvad igakuised kohtumised, kus metoodika koosolekutel minnakse veel rohkem süvitsi noorte arendamiseks vaja minevate tegevuste juurutamisega. Jätkuvalt plaanime suurendada ka treenivate laste arvu ning otsime võimalusi uute treeningkeskuste leidmiseks.

Peamised finantssuhtarvud ja nende arvestusmetoodikad: 2022 2021

Maksevõime üldine tase 0,61 1,20

Maksevalmiduse kordaja 0,30 0,08

Võlakordaja 0,09 0,06

Maksevõime üldine tase = käibevarad / lühiajalised kohustused

Maksevalmiduse kordaja = raha ja väärtpaberid / lühiajalised kohustused

Võlakordaja = kohustused / varad

JALGPALLIKLUBI FCF JALGPALLIKOOL MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.