Rohkema info nägemiseks:

SAUE JALGPALLIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 846; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAUE JALGPALLIKLUBI MTÜ kohta arvamuslugu!"

SAUE JALGPALLIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 846 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Saue Jalgpalliklubi (MTÜ) on asutatud 01.10.1998 Klubi juhatuses on 4 liiget

Klubi põhitegevuseks on jalgpallitreeningute ja võistluste läbiviimine Saue vallas ja selle lähiümbruses. Võistlusvõimaluste pakkumine/loomine klubi noortele ja täiskasvanutele.

2022 aastal osales Saue Jalgpalliklubi 2 meeste meeskonnaga Eesti Meistrivõistlustel jalgpallis ning 1 meeskonnaga Eesti Rannajalgpalli Meistrivõistlustel. Eesti Noorte jalgpalli meistrivõistlustest võttis osa 9 võistkonda Saue Jalgpalliklubi on Eesti Jalgpalliliidu ja Harjumaa Spordiliidu liige

Saue Jalgpalliklubi suurim toetaja 2022a oli Saue Vallavalitsus.

Klubi palgal on 6 treenerit, palgafond summas 53 990 eurot 2022 aastal jätkab MTÜ oma põhitegevusega jalgpalli propageerimise ja arendamisega.

SAUE JALGPALLIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.