Rohkema info nägemiseks:

JCI TOOMPEA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 640; jälgijaid - 28. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JCI TOOMPEA MTÜ kohta arvamuslugu!"

JCI TOOMPEA MTÜ hetkeolukord

Juba 640 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 28 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtlike Noorte Koda MTÜ JCI Toompea on 1991. aastal asutatud mittetulundusühing ja noorteorganisatsiooni JCI Estonia täieõiguslik liige.

JCI Estonia omakorda on rahvusvahelise noorteorganisatsiooni Junior Chamber International (JCI) liikmesorganisatsioon. Liikmeskonda kuuluvad noored vanuses 18 kuni 40 aastat.

JCI on isikute vabatahtlik, tulu mittetaotlev ühendus, mille eesmärgiks on liikmete sotsiaalse vastutustunde arendamine ja juhivõimete kujundamine, vabale ettevõtlusele kaasaaitamine, ettevõtluse eetika kujundamine, ühiskonna arengus toimuvate positiivsete protsesside toetamine ja rahvusvahelise suhtlemise arendamine.

2022. aasta olulisemateks projektideks olid võrgustumise ja ametialaste suhete ning juhioskuste arendamisele suunatud projekt Ärifoorum, samuti jätkus koolitusprojekt Tallinna Inglise Kolledžiga. Koostööprojektina korraldasime koostöös JCI Tallinnaga seminari tähistamaks järjekordse tegevusaasta täitumist.

JCI Toompea väiksemad projektid ja ettevõtmised olid 2022. aastal seotud liikmete koolitamise, vaba aja veetmise ja rahvusvaheliste suhete arendamisega. Osaleti noortekodade Eestis korraldatud konverentsidel ja koolitustel ning JCI Toompea liikmed võtsid arvukalt osa ka konverentsidest ja koolitustest välismaal. 2022. aasta lõpus oli JCI Toompeal 17 liiget, kuid plaan on liikmete arvu suurendada. JCI Toompeas ei ole palgalisi ametikohti ja juhatusele tasu ei makstud.

2023. aastal jätkab JCI Toompea tegevust oma liikmete koolitamise, vaba aja sisustamise ja rahvusvahelise suhtluse valdkonnas ning suunab tegevuse liikmeskonna kasvatamisele.

JCI TOOMPEA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.