Rohkema info nägemiseks:

HIIU MAAKONNA TULETÕRJEÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 391; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta HIIU MAAKONNA TULETÕRJEÜHING kohta arvamuslugu!"

HIIU MAAKONNA TULETÕRJEÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 391 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Hiiu Maakonna Tuletõrje Ühingu 23.05.2012.a. üldkoosolekul kinnitatud põhikiri sätestab ühingu eesmärkideks: aidata kaasa tugeva, tegusa ja turvalise kogukonna loomisele oma teadmiste, oskuste, traditsioonide, ajaloo tutvustamise, tuletõrjepärandkultuuri säilitamise, turismialase tegevuse ja teenuste pakkumise kaudu.

2022. aastal ühing üüris pritsumaja I korruse ruume välja Mipa Service OÜ-le, eesmärgiga osutada seal restorani teenust ning abihoones oli avatud koostöös Kärdla turuga avalik WC.

Juhtimine ja juhatuse liikmete tasud.

Hiiu Maakonna Tuletõrjeühingu juhatus koosneb 2 liikmest, kellele aruandeperioodil tasu makstud ei ole.

Ühingus aastaaruande koostamise seisuga on 1 palgaline töötaja.

Liikmelisus. Hetkeseisuga on ühingul 12 liiget.

Tulud ja kulud. 2022 aasta tulud olid kokku 24574 eurot. 2022 aasta kulud olid 25551 eurot. 2022 aasta tulem oli -977 eurot.

Hiiu Maakonna Tuletõrjeühing on Hiidlaste Koostöökogu liige.

Kristi Linkov juhatuse liige

Georg Linkov juhatuse liige

HIIU MAAKONNA TULETÕRJEÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.