Rohkema info nägemiseks:

SUUSAKLUBI JÕULU MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 456; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SUUSAKLUBI JÕULU MTÜ kohta arvamuslugu!"

SUUSAKLUBI JÕULU MTÜ hetkeolukord

Juba 456 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Suusaklubi Jõulu tegevusaruanne 2022 a

Klubi organisatsioon

Suusaklubi aktiivseid liikmeid on 80, neist noori 50.

Juhatus oli viieliikmeline: Kadri Madisoo, Anu Taveter, Eeri Tammik, Margus Alttoa ja Margus Kask.

Majandusaasta jooksul toimus 1 üldkoosolek ja 2 juhatuse koosolekut. Juhatuse liikmetele töötasu ei makstud.

Klubi finantstegevus

Tuluallikad olid liikmemaksud, riigieelarveline toetus noortespordile ja noortetreeneritele, osavõtutasud, laagrite tasud, stardimaksud, sihtotstarbelised toetused, KULKA projektid.

Kulud olid osalemine võistlustel, treeninglaagrite ja võistluste korraldamine, elektrienergia hooldemajas, inventar ja suusahooldevahendid.

.

Treening- ja võistlustegevus

Võistlustel osalemine: Osaleti taliolümpiamängudel, MK etappidel, Eesti MV, noorte suusatajate karikasarjas.

Võistluste korraldamine: Suusaklubi Jõulu ja Jõulumäe Tervisespordikeskuse koostöös korraldati noorte karikasarja sarja etapp, maakonna MV ja linna MV

Treeneritena juhendasid Anu Taveter ja Kadri Madissoo, mõlemad omavad kutsekvalifikatsiooni 6. astet.

Erialane treeningtöö toimus põhiliselt Jõulumäe Tervisespordikeskuses lisaks individuaalsed treeningud kodupaikades. Väljapool maakonda treeniti Otepääl, Käärikul, Haanjas ja Holstres , esimesel lumel Soomes Levil.

Klubi liikmed töötasid vabatahtlikena võistluste korraldamisel ja suusakoolituste läbiviimisel. Korraldati suusakoolitusi õpilastele.

Osalemine liitudes ja muudes organisatsioonides

Klubi on Eesti Suusaliidu ja Pärnumaa Spordiliidu liige.

Põhitegevus järgmiseks majandusaastaks.

Treeningtöö noortega ja harrastajatega, osalemine võistlustel. ESL ja kohalike kalendrivõistluste korraldamise jätkamine. Osalemine ESL ja muudel koolitusüritustel. Koolide ja perede suusaõppe korraldamine.

SUUSAKLUBI JÕULU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.