Rohkema info nägemiseks:

JÕGEVAMAA PÕLLUMEESTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 852; jälgijaid - 36. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕGEVAMAA PÕLLUMEESTE LIIT kohta arvamuslugu!"

JÕGEVAMAA PÕLLUMEESTE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 852 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Jõgevamaa Põllumeeste Liitu kuulub 31.12.2022 seisuga 17 liiget.Ühistut juhib 3-liikmeline juhatus. Ametipalgalisi töökohti ei ole. Kasutatakse raamatupidamisteenust.

MTÜ Jõgevamaa Põllumeeste Liit on Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja põllumajandusgrupi liige.MTÜ Jõgevamaa Põllumeeste Liit osutab järgmiseid teenuseid:

AGROTEHNILINE NÕUSTAMINE;

VAIETE KOOSTAMINE;

PRIA MEETMETE TUTVUSTUS JA NÕUSTAMINE;

NÕUETELE VASTAVUSE ALANE NÕUSTAMINE JA AUDITI LÄBIVIIMINE;

E-PRIA ALANE NÕUSTAMINE;

ÕPPEPÄEVADE, KOOLITUSTE, ÕPPEREISIDE KORRALDAMINE; Koostöökokkulepe on sõlmitud 6 konsulendiga. Nõustamiskeskuse esindamisega volituse alusel on pikaajaliselt tegelenud konsulent Liia Lust. Lepingud ja nõustamised on iga eraettevõtjana töötav konsulent kliendiga otse sõlminud. Nõustamislepinguid läbi Jõgevamaa Põllumeeste Liidu nõuandekeskuse ei ole vormistatud.2022 aastal nõustas konsulent Liia Lust maaomanikke ja ühistu liikmeid e-PRIA küsimustes, pindalapõhiste ja loomakasvatustoetuste taotlemisel.

E-PRIA nõustamisteenust osutati nii Jõgeval kui ka Põltsamaa valla ruumides. Jõgeval toimusid nõustamised Jõgevamaa Põllumeeste Liidu ruumides Aia 2.

Koostööd tehakse teiste vabariigi nõuandekeskustega, teadusasutustega (EMÜ, Jõgeva

ETKI), tootjaorganisatsioonidega, Maaeluministeeriumi, PRIA, Jõgevamaa Koostöökoja ja

JAEK-iga.

Ettevõtja põhieesmärgiks jääb maakonna põllumajandustootjte ühendamine ja esindamine üle-riigilistes organisatsioonides. Planeeritud on ka maaelu- ja põllumajandusalase nõustamise jätkamine Jõgeva maakonnas arendades koostööd MES vastava keskusega.

MTÜ korraldab Jõgeva maakonnas Kuremaal kohaliku tootja ja kohaliku toidu tutvustamiseks suurt vaba aja üritust - Küüslaugufestivali.

JÕGEVAMAA PÕLLUMEESTE LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.