Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, MÕISAVAHE TN 36 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 279; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, MÕISAVAHE kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, MÕISAVAHE TN 36 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 279 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022.aastal hooldustasusid 16 348 ja remonditasusid 15 075 eurot, muid tulusid laekus ühistule 73 eurot ja pangaintresse 3 eurot.

2021.a. oli sihtotstarbeliste tasude jääk 25 963 eurot.

2022.aastal remonditi elamu sissepääasud, töö maksumus 4000 eurot.

Elamu hoolduseks kulus 7587 eurot, tööjõukulud kokku 5392 eurot ja halduseks 7618 eurot.

2022.a. lõpuks oli hooldustasu ülekulu -1948 eurot, summa kaetakse remondifondi arvelt, seega on sihtotstarbeliste tasude jääk aasta lõpuks 35 091 eurot.

Ühistu juhatus on 6-liikmeline. Juhatuse koosolekud toimusid regulaarselt kus arutati juhatuse pädevusse kuuluvaid küsimusi.

Ühistu edaspidiseks ülesandeks on jätkuvalt tõsta kaasomandi väärtust ja seega muuta elamu elamisväärsemaks. Juhatus soovitab renoveerida elamu, kasutades selleks riiklikke toetusi. .

Korteriühistu juhatus kiidab majandusaasta aruande heaks.

Majandusaasta aruande heakskiitmisega kinnitab juhatus majandusaasta aruandes esitatud andmete õigsust ja täielikkust, sealhulgas seda, et aruanne koostati kooskõlas Eesti finantsaruandluse standardiga ning see kajastab asjakohast ja tõepäraselt esitatud informatsiooni raamatupidamiskohustuslase finantsseisundi ja -tulemuse ning rahavoo kohta.

TARTU LINN, MÕISAVAHE TN 36 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.