Rohkema info nägemiseks:

EESTI KEHALISE KASVATUSE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 371; jälgijaid - 15. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KEHALISE KASVATUSE kohta arvamuslugu!"

EESTI KEHALISE KASVATUSE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 371 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 15 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

EKKL-i tegevus sai 2022.a. toimuda praktiliselt samamoodi nagu enne koroonaaega. EKKL-i juhatus tegutses enamjaolt veebipõhiselt, põhikirjaga ette nähtud eesmärkidele ja ülesannetele.

Juhatuse koosolekud ja juhatuse liikmete muu tegevus:

EKKL-i juhatuse koosolekud toimusid kaheksal korral, lisaks telefonivestlused ja veebipõhised arutelud ning kokkulepped meilide teel.

1. Jaanuar – Messengeris veebivestlused. Kurgjärve kursuse korraldamine, EKKL aadressi muutus.

2. 15.jaanuar – Kurgjärvel. Kursuste kokkuvõte; koostöö ÕÜKK; edasised plaanid.

3. Veebruar – veebivestlused. Nelijärve kursuse organiseerimine, eelarve, lektorid jmt.

4. 5.mai – veebikoosolek. Nelijärve kursuse organiseerimine; Itaalia kursustest osavõtt; valmistumine üldkoosolekuks.

5. 16.august – Nelijärvel. Ühine koosolek EKKL-ga ja Liikumislaboriga. Koostöö, probleemid.

6. 20.september – veebikoosolek. Koostöö Liikumislaboriga, Kadrina kursuse otsustus.

7. 25. november – Kadrinas. Tutvumine kursuseks vajalike baasidega; kokkulepped; Kurgjärve kursuse otsustus.

8. 16. – 17.detsember – Mäetaguse. Aasta kokkuvõte; 2023.a. tegevuskava.

(cid:127) EKKL-i juhatus osales MTÜ Õpetajate Ühenduste Koostöökoja kauduMTÜ-de tegevuse koolitusel ja juriidilisel nõustamisel.

(cid:127) Jätkunud on EKKL osalemine MTÜ Õpetajate Ühenduste Koostöökojas, esindades kehalise kasvatuse õppeainet. EKKL esindajad on Ingrit Keerma (ÕÜKK juhatuse liige), Maret Pihu ja Raina Luhakooder.

ÕÜKK on katuseorganisatsiooniks aineühenduste vahelisel koostööl ja ametlik Haridusministeeriumi koostööpartner. ÕÜKK -s arutatakse läbi kõik hariduselu puudutavad küsimused. Haridusministeerium rahastab ÕÜKK ja jagab ühenduse kaudu aineühendustele tegevustoetusi. 2022. aastal toimunud tegevused , kus EKKL kaasa lõi: Õppevideode tellimine TÜ Liikumislabori kaudu; EKKL osalus HARNO arenguprogrammis; ÕÜKK infotundidel ja korraldatud kohtumistel osalemine; ÕÜKK juhatuse töös osalemine (Ingrit Keerma); ÕÜKK tegevustes osalemine (Ingrit Keerma, Raina Luhakooder, Maret Pihu); (cid:127) 6.jaanuar osalemine ÕÜKK õppepäeval Rakveres (cid:127) ÕÜKK suveseminaril osalus Vanaõue Puhkekeskuses 5.-6.08.2021.

(cid:127) Kolm juhatuse liiget (Ingrit Keerma, Margit Kurvits ja Priit Kuusk) osalesid ÕÜKK poolt korraldatud

Haridusühenduste juhtide arenguprogrammis. Aeg: september 2021 – märts 2022.

(cid:127) Augustis esines juhatuse liige Priit Kuusk Vikerraadios – tutvustades uut ainekava.

(cid:127) Augustis – juhatuse liige Raina Luhakooder andis intervjuusid erinevatele ajakirjanduslikele väljaannetele – teemaks liikumisõpetus ja uus ainekava.

(cid:127) EKKL on jätkuvalt ühenduse ”Sport Kõigile” liige.

(cid:127) Liidu siseselt anname liikmetele infot kodulehe www.ekkl.edu.ee kaudu ja Facebooki kaudu. Info edastamine toimub ka osakonnajuhtide kaudu, kes tagavad info jõudmise liikmeteni. Kursustele registreerumine toimub interneti teel, vastava registreerimislehe kaudu.

(cid:127) 2022.a. kasutasime tasulist raamatupidamise teenust, seega võime kindlad olla oma rahalise tegevuse suhtes.

EKKL üldkoosolekud 2022. a. toimus üks EKKL-i üldkoosolek: 23.mail 2022.a. - Zoomi teel. Teemaks 2021.a. majandusaasta aruande kinnitamine ja juhatuse 2021.a.

tegevusele hinnangu andmine. 2021.a. majandusaasta aruanne kinnitati ja juhatuse tegevusele anti hinnang ”väga hea”.

Õppepäevad ja kursused.

Vabariiklikke õppepäevi / koolitusi korraldati kolmel korral: 14.01 – 16.01 2022.a. – kehalise kasvatuse õpetajate täiendkoolitus Kurgjärvel

EESTI KEHALISE KASVATUSE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.