Rohkema info nägemiseks:

PÄRNUMAA JAHIMEESTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1711; jälgijaid - 37. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PÄRNUMAA JAHIMEESTE LIIT kohta arvamuslugu!"

PÄRNUMAA JAHIMEESTE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 1711 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

(MTÜ) Pärnumaa Jahimeeste Liit on Pärnu maakonnas jahindusega tegelevate ja jahindusest huvitatud vabatahtlikult liitunud füüsiliste isikute ühendus, mille eesmärgiks on liidu liikmetele puhkusevõimaluste pakkumine jahindusliku tegevuse näol ja jahimajanduse arendamine teaduslikult põhjendatud alustel.

MTÜ tegutsemise aluseks on MTÜ seadus ning Pärnumaa Jahimeeste Liidu põhikiri, volinike koosoleku ja juhatuse otsused. Pärnumaa

Jahimeeste Liit on eraõiguslik juriidiline isik ja on asutatud määramata ajaks.

31.12.2022 .a. seisuga kuulub Pärnumaa Jahimeeste Liitu 817 liiget, kes haldavad 22 jahipiirkonda. Jahipiirkondade kasutuses on 303 550 ha jahimaid.

Pärnumaa Jahimeeste Liit on mittetulundusühing ning tulu teenimise eesmärgil ei tegutse. Liit kasutab oma teenitud tulu põhikirjalistel eesmärkidel, milleks on vabalt elavate ulukite arvukuse reguleerimine selliselt ja selliste vahenditega, mis tagab nende populatsioonide loomuliku arengu, elukeskkonna ja selle liigilise mitmekesisuse säilimise ning ulukikahjustuste püsimise lubatud piirides. Tähtsaimaks ülesandeks on jahikultuuri edendamine, jahindusliku teabe levitamine, koostöö arendamine teiste huvi-ja erialaühendustega.

Alates 2010. aastast, vastavalt EJS ja Keskkonna Ministeeriumi vahel sõlmitud halduslepingule, on Pärnumaa Jahimeeste Liidul õigus väljastada ja pikendada jahidokumente. Majandusaasta jooksul on väljastatud 16 esmast jahitunnistust, pikendatud ja vahetatud 4 jahitunnistust ning väljastatud 425 suuruluki laskekatse tunnistust.

Välisriigi kodanikel on väljastatud 359 jahitunnistust ja 168 suuruluki laskekatse tunnistust.

Olulisemad toimunud ühisüritused: 17.aprill Esimene võistlus lasketiirus 07.mai Eesti Karikavõistlus harjutuses Compak Sporting 14.mai Eesti Meistrivõistlused kombineeritud jahipraktilises harjutuses 05-06.juuni Grand Prix Estonia harjutuses Compak Sporting 19.juuni Lakevõistlus Tere Pärnu Suvi" 08.10.juuli Osalemine Eesti Jahimeeste Seltsi vabariiklikul kokkutulekul 13-14.august Eesti Meistrivõistlused harjutuses Sporting 17.november Pärnumaa Jahimeeste Liidu sügisjaht 02.detsember Laskevõistlus Night Hunters

Pärnumaa Jahimeeste Liit rajab Pärnu linna serva laskekoolituskeskuse, kus saab korraldada tipptasemel võistluseid jahilaskmises, samuti erinevaid koolitusi jahindusest, loodusharidusest ja ulukiliha väärindamisest.

Keskuse maa-ala suuruseks on ligikaudu 20 hektarit.Tegevus hakkab toimuma kolmes hoones ja maastikul: klubihoone, avatud lasketiiru hooned, kus vaid sihtimis- ja sihtmärgiala on katuse all.

Aruandeaastal investeeriti koolituskeskuse ehitamiseks 95 330 eurot. Ehitamist jätkatakse 2023 aastal.

Majandusaasta aruande esitamise ajaks on Pärnu Linnavalituses poolt väljastatud kasutusluba lasketiiru JP (jooksev põder) ja JM( jooksev metssiga) kasutusele võtmiseks.

.

PÄRNUMAA JAHIMEESTE LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.