Rohkema info nägemiseks:

EESTI METSATÖÖTAJATE AMETIÜHING

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 651; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI METSATÖÖTAJATE AMETIÜHING kohta arvamuslugu!"

EESTI METSATÖÖTAJATE AMETIÜHING hetkeolukord

Juba 651 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Metsatöötajate Ametiühingu põhilisteks tegevusvaldkondadeks on oma liikmete tööalaste huvide esindamine ja kaitsmine, olla tööandjatele liikmete õigusi ja huve puudutavates küsimustes sotsiaalse dialoogi partneriks ja koolituste teel oma liikmete teadlikkuse tõstmine töösuhetes.

2022. aasta veebruaris alanud Ukraina sõda, sanktsioonide kehtestamine, tellimuste vähenemine ja keerulised ajad maailmamajanduses on eriti mõjutanud metsa-, mööbli- ja puidusektorit. Koondamised erinevates ettevõtetes on puudutanud rohkem mööbli- ja saetööstusi.

Eesti Metsatöötajate Ametiühingu juhatus on kaasa rääkinud LULUCF eesmärkide mõjudega hakkamasaamise teemas, toetades üheteistkümne organisatsiooni poolt Vabariigi Valitsusele saadetud ühispöördumist. Juhatus on juhtinud tähelepanu ka raiemahtude vähendamisele, mis tähendab ka toormematerjali kallinemist ja selle mõjudele tuhandete kadumisohus töökohtadest nii metsa-, mööbli- ja puidusektoris kui ka teiste valdkondade ettevõtetes.

2023. aastaks on osakonnad planeerinud liikmete koolitusi ja ühisürituste korraldamisi, kaasates ka mitteliikmeid.

Kavandatud on arenguseminari jätku korraldamine.

Eesti Metsatöötajate Ametiühingus on 2022. aastal töötasu makstud kahele töötajale.

Juhatuse liikmed töö eest juhatuses tasu ei ole saanud.

EESTI METSATÖÖTAJATE AMETIÜHING kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.