Rohkema info nägemiseks:

ÜHENDUS HIIUMAA SPORDILIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 464; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜHENDUS HIIUMAA SPORDILIIT kohta arvamuslugu!"

ÜHENDUS HIIUMAA SPORDILIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 464 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ühendus Hiiumaa Spordiliit 2022 majandusaasta rahalised vahendid koosnevad Kultuuriministeeriumi poolt eraldatud tegevustoetusest (30953),

Koolispordiliidu poolt eraldatud vahenditest võistluste läbiviimiseks (3942), ESL “Jõud” poolt eraldatud vahenditest üritustelt osavõtuks ja kohtunike kuludeks (1881), EOK poolt eraldatud vahendid projetile “Sport Koolis” (4900) ning Kultuurkapitali poolt eraldatud vahendid liikumisharrastuse ja muude projektide rahastusteks (12100).

Kultuuriministeeriumi tegevustoetuse vahendid kasutati Hiiumaa Spordiliidu tegevuskulude katmiseks, maksti ühe töötaja töötasud, kontori majanduskulud, telefonide ja kantseleikulud ning maksti tegevustoetused Hiiumaa spordiklubidele. Kultuurkapitali toetused kasutati võistluste ja liikumisharrastus ürituste korraldamiseks ning spordiaasta lõpetamise tänuürituse korralduse katteks.

Hiiumaa Spordiliit korraldas koostöös, kehalise kasvatuse ainesektsiooniga ja spordiklubidega Hiiumaa koolinoorte võistlusi, harrastusspordi ja liikumisharrastusvõistlusi.

Kokku korraldati 73 erineva spordiala võistlust. Tegevustoetust anti Hiiumaa Spordiliidu juhatuse otsusega 22.-le spordiklubile kokku summas 10600.- eurot.

Hiiumaa spordklubid on korraldanud oma spordilalal Hiiumaa karika- või/ja meistrivõistlused ja lisaks veel palju teisi spordiala propageerivaid rahvaspordi üritusi ning saanud selleks toetusi Hiiumaa Spordiliidu Liikumisharrastuse programmist.

Hiiumaa 2022 a parimaid sportlasi, spordiaktiviste ja klubide parimaid austati Hiiumaa spordiaasta lõpu tähistamisel mis toimus 14 jaanuaril 2023 a. Parimate meelespidamisel, aukirjade, medalite ja meenetega on kasutatud Kultuurkapitali ja Hiiumaa Spordiliidu eelarveliste vahendite rahastust. EOK projekti “Sport Koolis” raames jätkati Kärdla ja Käina põhikoolides algklassidele suunatud lisa kehalise-kasvatuse tundide andmist.

Projektide ja ürituste käigus läbiviidud võistluste protokollid on üleval klubide kodu- ja sotsiaalmeedia lehekülgedel, Hiiumaa Spordiliidu koduleheküljel www.hiiumasport.ee ja Hiiumaa spordiblogis http://hiiumaasport.blogspot.com.

Hiiumaa Spordiliidu üldkoosolek toimus 2 korda aastas.

Ühendus Hiiumaa Spordiliidu 2022 aasta majandusaastat võib lugeda kordaläinuks.

Anton Kaljula

Hiiumaa Spordiliit juhatuse esimees

ÜHENDUS HIIUMAA SPORDILIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.