Rohkema info nägemiseks:

EESTI HAMBAARSTIÜLIÕPILASTE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 430; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI HAMBAARSTIÜLIÕPILASTE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI HAMBAARSTIÜLIÕPILASTE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 430 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Hambaarstiüliõpilaste Liit on mittetulundusühing, mis koondab Eestis hambaarstiteadust õppivaid üliõpilasi. Põhikirja järgi on Liidu tegevuse eesmärgid järgnevad: 1. avalikkuse huvides sotsiaalsete, tervishoiu ja inimõigustega seonduvate probleemide teadvustamine ja nende lahendamisele kaasa aitamine ühiskonnas; 2. koostöös Eesti Hambaarstide Liidu ja teiste hambaarstiteaduslike eriala seltsidega ja organisatsioonidega esindada ja kaitsta kõigi Eesti hambaarstiteaduse üliõpilaste huve Tartu Ülikoolis, tervishoiu-, riigi- ning teistes ühiskondlikes- ja üliõpilasorganisatsioonides nii kodu- kui välismaal; 3. hambaarstiüliõpilaste erialaste oskuste arendamine, silmaringi avardamine; 4. hambaarstiüliõpilaste õppe- ja teadustöö arendamine; 5. sidemete loomine ja koostöö arendamine teiste organisatsioonidega Eestis ja välismaal; 6. olla kliinilise ja teadusliku üliõpilasvahetuse üheks vahendajaks; 7. kirjastustegevuse arendamine oma tegevuse, põhikirjaliste ja programmiliste eesmärkide tutvustamiseks; 8. stipendiumite ja toetuste maksmine; 9. hambaarstiteaduse üliõpilaste seltsielu korraldamine.

Aastal 2022 korraldas Eesti Hambaarstiüliõpilaste Liit palju töötubasid, kus esinesid lektorid erinevatest hambaravifirmadest ning aasta jooksul viidi läbi mitu loengut ja infotundi. Korraldati üritused BUSted Tudengipäevade raames, Kevadkonverents 2022 ja Sügiskonverents 2022. Samuti organiseeris EHÜL tudengite kaitsemaskide soetamise.

EESTI HAMBAARSTIÜLIÕPILASTE LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.