Rohkema info nägemiseks:

PAADIÜHISTU ROOGRAHU MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 90; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta PAADIÜHISTU ROOGRAHU MTÜ kohta arvamuslugu!"

PAADIÜHISTU ROOGRAHU MTÜ hetkeolukord

Juba 90 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Roograhu Paadiühistu asub Roograhu sadama territooriumil Hiiessaare külas Hiiumaal. Paadiühistu koosseisu kuulub 8 füüsilisest isikust ja 1 juriidilist isikust liiget, kellest 6 on kutselised kalurid ja 1 harrastuskalur.

MTÜ Roograhu Paadiühistu eesmärk on säilitada ja edendada rannakalurite põlist eluviisi, muutes merelkäimise ja paatide turvalise hoidmise mereääres senises paatide hoiukohas kaasaegseks ja mugavaks ning propageerida põlist rannakalurite eluviisi, seeläbi kasvatada Paadiühistu liikmete arvu piirkonna noorkalurite hulgast. Tagada piirkonna rannakaluritele kindel koht sadamakai ääres.

Seoses Roograhu Sadama OÜ poolt Roograhu väikesadama arendusega on saanud võimalikuks Paadiühistu liikmetele - harrastus ja kutselistele kaluritele kalapüügi edendamise eesmärgil paremate tingimuste loomine.

2022. aastal toimus Paadiühistu korraldatud traditsiooniline Roograhu merepäev ja avatud kalasadamate päev.

Ühing on MTÜ Hiiukala liige.

Paadiühistu juhatus on üheliikmeline, ühingul töötajaid ei ole.

PAADIÜHISTU ROOGRAHU MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.