Rohkema info nägemiseks:

KORPORATSIOON FILIAE PATRIAE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 537; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KORPORATSIOON FILIAE PATRIAE kohta arvamuslugu!"

KORPORATSIOON FILIAE PATRIAE MTÜ hetkeolukord

Juba 537 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 38 korda.

Tegevusaruanne 2022

Korporatsiooni Filiae Patriae tegevus 2022. aasta vältel oli põhikirjajärgne, lähtudes põhikirjas sätestatud eesmärkidest ja põhimõtetest.

Korporatsioon tegeles oma liikmete, Tartu Ülikooli ja teiste kõrgkoolide üliõpilaste uurimus- ja teadustöö soodustamisega, korraldas üritusi ja koosviibimisi Eesti Vabariigi pühadel ja organisatsiooni tähtpäevadel. Korporatsioon arendas koostööd teiste akadeemiliste tudengiorganisatsioonidega Eestis, Lätis ja Skandinaavias. Korporatsiooni eestseisus viis ellu üldkoosoleku poolt tehtud otsuseid ja tegeles korporatsiooni asjaajamisega.

Korporatsioonil oli 1045 liiget, neist 483 liiget Eestis ja 562 liiget väljaspool Eestit. Korporatsiooni liikmed tasusid korralisi makse.

KORPORATSIOON FILIAE PATRIAE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.