Rohkema info nägemiseks:

VÕRUMAA SÕJAMEESTE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 173; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÕRUMAA SÕJAMEESTE ÜHENDUS kohta arvamuslugu!"

VÕRUMAA SÕJAMEESTE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Võrumaa Sõjameeste Ühendus koondab endisi rindevõitlejaid ja hoolitseb nende õiguste eest.

Aidatakse toetuste taotlemisel, taastusravile suunamisel, isetegevusliku meeste lauluansambli tegevuseses osalemisel. Liikumispuuetega VSÜ liikmeid külastatakse nende kodudes.

Korraldatakse ja organiseeritakse koosolekutes ja koosviibimistes, ekskursioonides osalemist, mälestiste ja muuseumide külastamist. Ühenduse tegevuses osalevad isikud ühenduse liikmed, kes ealisusest tingituna ei võtnud osa relvastatud võitlusest.

Eesmärgiks uute liikmete värbanine.

Juhatusse kuulub kolm liiget.

Võrumaa Sõjameeste Ühendus on jätkuvalt tegutsev.

VÕRUMAA SÕJAMEESTE ÜHENDUS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.