Rohkema info nägemiseks:

VALGAMAA SPORDIVETERANIDE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 292; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VALGAMAA SPORDIVETERANIDE SELTS kohta arvamuslugu!"

VALGAMAA SPORDIVETERANIDE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Valgamaa Spordiveteranide Selts (edaspidi Valgamaa SVS) põhikirjalisteks ülesanneteks on Valgamaal elavate spordiveteranide ja teiste huvitatud spordiveteranieas inimeste koondamine ja neile sobiva kehalise tegevuse ning vabaajaürituste organiseerimine; samuti spordiveteranidele tervise- ning võistlusspordiks vajalike harjutamistingimuste loomisele kaasaaitamine; võistlustest osavõtu võimaldamine ning võimaluse korral vastava varustusega kindlustamine; seltsi liikmete tegevuse tunnustamine.

2022.a korraldas Valgamaa SVS seltsi meistrivõistlusi 8 alal, millistele koostati võistluste juhendid ja anti välja meistrimedalid: koroona, kergejõustik, bridž, petank , kabe, mälumäng, laskmine õhupüssist, noolevise. Eesti Spordiveteranide Liidu meistrivõistlustel osalesid seltsi liikmed 5 alal: bridž, kergejõustik, petank, orienteerumine. Liikmeid on seltsil 173. Valgamaa SVS võistkond osales ESL 55. spordimängudel 2 võistlusalal.

Valgamaa SVS juhatus oli aruandeperioodil 6-liikmeline. Juhatuse liikmed töötasu saanud ei ole, tegutsetakse ühiskondlikel alustel. Juhatus on oma tegevuses lähtunud põhikirjast, on arutatud seltsi finantsilist olukorda, võistluste juhendeid, võistluste korraldust ja võistlustest osavõttu, arutatud seltsi parimate sportlikke saavutusi omavate liikmete esitamist tunnustmiseks Valgamaa Spordiliidule ja Valga Vallavalitsusele.

Juhatuse koosolekud on toimunud vähemalt kord kvartalis, ka digivahendusel.

Valgamaa Spordiveteranide Seltsi majandusaasta aruanne on kinnitatud seltsi üldkoosolekul 19. juunil 2023.a.

VALGAMAA SPORDIVETERANIDE SELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.