Rohkema info nägemiseks:

TELEVISIOONI LOOMETÖÖTAJATE LIIT

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 236; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TELEVISIOONI LOOMETÖÖTAJATE LIIT kohta arvamuslugu!"

TELEVISIOONI LOOMETÖÖTAJATE LIIT hetkeolukord

Juba 236 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Televisiooni Loometöötajate Liit on registrisse kantud 1994.aastal.Kood 80085695. TVLL hõlmab televisiooni loometööga seotud ETV töötajaid.TVLL üldkogu kinnitab 5-liikmelise juhatuse.Juhatuse liikmed palka ei saa.Üldkogu otsusega makstakse neile hüvitist, mille pealt makstakse tulumaksu.TVLL üldkogu on ka kinnitanud liikmetele makstavad toetused-, töö- ja isiklikud juubelid, sünni- ja matusetoetused, ravitoetused, jõuluhüvitused. Kõikide pealt makstakse tulumaksu.

ERR ja TVLL vahel on sõlmitud kollektiivleping. TVLL on TALO liige. TVLL juhatuse esimees kuulub TALO juhatusse ja võtab osa EV valitsuse ja TALO vahelistest läbirääkimistest.

TELEVISIOONI LOOMETÖÖTAJATE LIIT kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.