Rohkema info nägemiseks:

KORPORATSIOON LEMBELA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 864; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KORPORATSIOON LEMBELA MTÜ kohta arvamuslugu!"

KORPORATSIOON LEMBELA MTÜ hetkeolukord

Juba 864 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korporatsioon Lembela on 1924. aastal Tartus asutatud ja 1990. aastal Tallinnas taasasutatud akadeemiline organisatsioon. Hetkel tegutsetakse ainult Tallinnas. Organisatsioon koondab Eesti kõrgkoolides õppivaid eestikeelseid ja –meelseid naisüliõpilasi, kellel on ühised huvid ja vaated.

Organisatsiooni eesmärk on toetada liikmeid vastastikku aineliselt ja moraalselt, aidata kaasa liikmete seltskondlikule arendamisele, arendada oma liikmetes akadeemilisi teadmisi, sportlikku ja kultuurilist tegevust, isamaalisust ja aatelisust, säilitades läbi oma tegevuse eesti rahvust, keelt ja kultuuri.

Korporatsioon Lembela täitis 2022. aastal oma põhikirjas seatud eesmärke. Tegevuse saab jaotada kahe poolaasta ehk kevadsemestri (algus jaanuari lõpp) ja sügissemestri vahel (algus septembri algus). Tegevuse vormideks on koosolekud, ettekande- ja külalisõhtud, laulutunnid, tantsukursused ja muu. Aasta jooksul korraldati üritusi nii ainult oma liikmetele kui ka koos teiste akadeemiliste organisatsioonidega. Samuti osaleti teiste akadeemiliste organisatsioonide korraldatud üritustel ja pidustustel. Võrreldes eelmise majandusaastaga on korporatsiooni tavapärane tegevus taastumas, kuid hetkel veel mitte koroonapiirangutele eelnenud aastate tasemel. Kõige suurema eelarvega korraldatud üritusteks oli 2022. aastal Lembelaul.

Organisatsioon koosneb tegevliikmete kogust ehk tegevkonvendist ja vilistlaskogust.

Majandusaasta aruandes kajastub nii tegevkonvendi kui ka vilistlaskogu tegevus. Majandusaasta perioodi lõpuks oli tegevkonvendi nimekirjas 30 liiget, mis on 2 liiget rohkem, kui 2021. aasta lõpus. Vilistlaste nimekirjas oli 136 liiget, mida on 6 liige rohkem, kui 2021. aasta lõpus.

Korporatsiooni vahendid on peamiselt saadud liikmemaksudest, oma liikmete varalistest toetustest, värvivara sümboolika müügist oma liikmetele ja tulust, mis on saadud oma põhikirjalistest eesmärkidest tulenevate tasuliste ürituste korraldamisest. Saadud vahendeid on kasutatud konvendi korteri sisustamiseks, jooksvate kulude ja ürituste korraldamisega seotud kulude katmiseks.

KORPORATSIOON LEMBELA MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.