Rohkema info nägemiseks:

AIANDUSÜHISTU LAULASMAA PÄIKE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 217; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta AIANDUSÜHISTU LAULASMAA PÄIKE kohta arvamuslugu!"

AIANDUSÜHISTU LAULASMAA PÄIKE MTÜ hetkeolukord

Juba 217 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Aiandusühistu Laulasmaa Päike on registreeritud 1999.aastal ja on asutatud endise aianduskooperatiivi

Päike liikmete poolt. Aiandusühistu Laulasmaa Päike on mittetulunduslik eraõiguslik juriidiline isik, mille tegevuse eesmärgiks on ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, liikmetele teenuste vahendamine, üldkasutatavate objektide haldamine ja muude küsimuste lahendamine.

Aiandusühistu tööd korraldab 3-liikmeline juhatus.

2022.aastal toimus aiandusühistu tavapärane majandustegevus. Kogutud on liikmemaksusid, mille arvelt on toimunud kruntide varustamine veega, tasutud maamaks ja muid jooksvaid tegevuskulusid.

2022.aastal jätkab ühistu tavapärase majandustegevusega.

Lepingulisi töötajaid aruandeperioodil ei kasutatud ja töötasusid ei makstud. Juhatuse liikmetele tasuti aruandeaastal tasusid 500 eurot.

AÜ Laulasmaa Päike juhatus

AIANDUSÜHISTU LAULASMAA PÄIKE MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.