Rohkema info nägemiseks:

EESTI TAEKWONDO LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1061; jälgijaid - 55. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TAEKWONDO LIIT kohta arvamuslugu!"

Hvarang Cup 2023

25. novembril korraldati Tallinnas traditsiooniline rahvusvaheline taekwondo turniir Hvarang Cup. See turniir erineb teistest selle poolest, et on suunatud meeskondlike distsipliinide arendamisele. Tänavu osales turniiril 170 sportlast 2 riigist (Läti, Eesti). Täname korraldajaid, vabatahtlikke ja kõiki osalejaid toreda turniiri ja sõbraliku õhkkonna The post Hvarang Cup 2023 appeared first on EESTI TAEKWONDO LIIT.

Loe algallikast tkd.ee

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Ülemaailmne lastepäev

Eesti Taekwondo Liidu klubid tähistasid meeleolukalt ülemaailmset lastepäeva, mille ÜRO Peaassamblee kuulutas välja1954. aastal. Seda tähistatakse 20. novembril
tkd.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.