Rohkema info nägemiseks:

EESTI VEEMOTO LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 666; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI VEEMOTO LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI VEEMOTO LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 666 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Veemoto Liidu (edasi EVL) liikmeskonda kuulub 15 liikmesklubi. Alaliit järgib oma tegevuses üldkoosoleku poolt vastu võetud arengukava.

EVL-i eesmarkideks on veemootorispordi arendamine, koostöö arendamine liikmesklubidega ja osalemine rahvusvahelises sporditegevuses.

Eesti Veemoto Liidu igapäevatööd teeb palgaline peasekretar.

EVL-i põhitegevused aruandeaastal olid liikmetele sportimisvõimaluste loomine, võistluste korraldamine, sportlike eluviiside propageerimine, sportlaste tiitlivõistlustele lähetamine ja spordiala kandepinna laiendamine. Samuti tegeleti OIümpiakomitee, Kultuuriministeeriumi ja

Kultuurkapitali toetuste vahendamisega klubidele ja sportlastele. 2022 aastal viidi läbi kolme etapilised Eesti meistrivõistlused ringrajaspordis ja viie etapilised Eesti Meistrivõistlused jetispordis.

EVL-i sportlased osalesid aktiivselt rahvusvahelistel tiitlivõistlustel/etappidel. Tiitlivõistlustelt võideti 33 medalit, noorteklassides võideti kokku 8 medalit, neist üks maailmameistritiitel ja kaks Euroopa meistritiitlit. Täiskasvanute klassides võideti kokku 25 medalit, neist üheksa maailmameistritiitlit ja viis Euroopa meistritiitlit.

Uute noorsportlaste leidmiseks viisime koostöös liikmesklubidega läbi aktiivse noorteprogrammi. Korraldasime koostöös erinevate koolitajatega sportlastele ja treeneritele koolitusi. Toimus traditsiooniline noorte talvelaager. Osalesime rahvusvahelise föderatsiooni UIM tegevuses (seminarid ja üldassamblee). EVL-i president Vahur Joala kuulub UIM-i juhatusse ja mitmetesse komisjonidesse ja töörühmadesse. Peasekretar

Algo Kuus on UIM-i tehnilise komisjoni ja jetikomisjoni liige.

Hooajal 2022 on plaanis osaleda sportlastega võimalikult paljudel rahvusvahelistel tiitlivõistlustel. Toetame rahvusmeeskonna lähetamist tiitlivõistlustele ja rahvusvahelistesse treeninglaagritesse. Eesti meistrivõistlused ringrajapaatidele on planeeritud kolme etapilistena ja jetispordis nelja etapilistena. Püüame laiendada oma spordiala kandepinda erinevate tegevustega Eestis ja suunata rohkem inimesi sportima.

EESTI VEEMOTO LIIT MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.