Rohkema info nägemiseks:

EESTI JUHI ABI ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 232; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI JUHI ABI kohta arvamuslugu!"

EESTI JUHI ABI ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 232 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Juhi Abi Ühing (EJAÜ), sekretäritööd tegevate administratiivtöötajate ülevabariigiline liit on spetsialiseerunud: (cid:127) sekretäritööd tegevate spetsialistide konsulteerimisele, koolitamisele, juriidilisele, infotöö korraldust puudutavale nõustamisele (cid:127) tasemetõendamisele (kutseeksamite korraldamine, kutsetunnistuste väljastamine) (cid:127) osalemisele sekretäritöö erialalise väljaõppega seotud koolitustega (eeskätt kutseharidussüsteemi õppekavade väljatöötamine ja uuendamine, nõustamine) (cid:127) lühiajaliste täiendkoolituste, konverentside, teabepäevade korraldamisele (cid:127) klubilisele tegevusele (infopäevad, ekskursioonid, kultuurisündmused.

Juhatus koosneb juhatuse esimehest ja juhatuse liikmetest, kellele palka ja lisatasusid pole makstud. Põhikohaga töötajaid pole. Palku (käsunduslepingud) maksti kutseeksamitega seotud komisjonide liikmetele.

Eritasusid ja -soodustusi pole ette nähtud.

Tulevikus on kavas EJAÜ tegevust jätkata, sest: (cid:127) ühingu nime tuntakse ja arvestatakse, senitehtut peetakse usaldusväärseks ja kvaliteetseks, (cid:127) EJAÜ on kaasatud Eesti kutsete süsteemi arendamisesse (kutsestandardid, kutse andmine).

2022. aastal kõiki plaanitud tegevusi ei saanud korralda. Toimusid veebikohtumised, detsember 2022 toimus ühiskohtumine (kino külastus).

Lisaks liikmete ühistele kohtumistele viidi läbi kutseeksamid, ühing on samuti valdkonnaalaste tööpakkumiste vahendaja.

Eesti Juhi Abi Ühingus koos auliikmete ja vaatleja staatuses olevate liikmetega on kokku 38 liiget.

EESTI JUHI ABI ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.