Rohkema info nägemiseks:

EESTI TURNIIRIBRIDŽILIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 712; jälgijaid - 62. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TURNIIRIBRIDŽILIIT MTÜ kohta arvamuslugu!"

EESTI TURNIIRIBRIDŽILIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 712 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 62 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Turniiribridžillit alustas tegevust 1989. aastal. Sellest alates tegusteb bridžiklubide ühendusena, mille eesmärgiks on turniiribridži edendamine ja võistluste organiseerimine ning sportlaste lähetamine rahvusvahelisele areenile.

2022 oli spordialale covid varasemalt paratamatult jätnud oma jälje. Aasta alguses jäid ära veel mõned turniirid, kuid vaktsineeritud said juba osaleda klubiturniiridel ning veebruarist alates ka tavapärastel suurematel turniiridel. Võistkondlikud meistrivõistlused viidi läbi kolmel nädalavahetusel veebruaris, märtsis ja aprillis Rakveres ja Tallinnas.

Aprilli lõpus toimusid Tallinnas Balti Karikaturniir ja iga aastane bridžifestival – seekord juba 53. korda. Balti Karikas oli kahel eelmisel aastal toimunud veebis ja festival jäeti nendel aastatel üldse ära. Need rahvusvahelised turniirid tõid kohale Leedu, Läti, Soome, Rootsi ja Tšehhi sportlased. Ukraina sõda jättis eemale Venemaa ja Valgevene esindajad. Enamus neist osalesid ka järgnenud festivali üritustel.

Kahel eelmisel aastal ära jäänud Madeira EM turniir toimus nüüd täies hiilguses. Eestit esindasid meeskond, naiskond ja seenioride võistkond.

Kõige lähemal pääsule MM turniirile (selleks oli vaja pääseda esikaheksasse), oli naiskond kes 10. kohaga kordas 2018 aasta suurepärast tulemust. Meeskonnale seni parim 13. koht.

Järgmiseks tiitlivõistluseks oli juunioride EM turniir Hollandis, kus eestlased osalesid U26 ja U16 võistkonnaga. U16 kaheksanda kohaga kindlustas edasipääsu 2023 aasta MM turniirile.

Võsu bridžifestivalil muude turniiride kõrval selgitati Eesti meistrid kolmes kategoorias: avatud klassi paarid, segapaarid ja individuaalsed meistrid.

Juuniorid selgitasid maikuus aasta varem ära jäänud 2021 aasta meistrid ja detsembris 2022 aasta meistrid U26, U21 ja U16 kategoorias.

Aasta üllatuse valmistasid Jasper Vähk ja Albert Pedmanson, kes osalesid avatud MM turniiril Salsomaggiores (Itaalia). Ühes võistkonnas

India/Kanada paariga saavutati esikoht U16 kategoorias USA ja Poola võistkonna ees.

Septembris osaleti Vilnius Cup turniiril, kus meile tuli mitu auhinnakohta. Novembris toimusid väikeriikide mängud Küprosel, kus 17 riigi konkurentsis sai Eestile teise koha.

Aasta lõpetasid paaride karikaturniir Tallinnas ja GP-sarja finaal Rakveres. Esmakordselt meie bridžiajaloos selgitati Rakveres ka Eesti meistrid naispaaride kategoorias.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et Eesti sisene bridžielu on taastunud (küll mõningate tagasilöökidega mängijate arvus) ning välisturniire on jälle korraldama hakatud.

EESTI TURNIIRIBRIDŽILIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.