Rohkema info nägemiseks:

EESTI KOOLIJUHTIDE ÜHENDUS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 653; jälgijaid - 7. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI KOOLIJUHTIDE ÜHENDUS kohta arvamuslugu!"

EESTI KOOLIJUHTIDE ÜHENDUS hetkeolukord

Juba 653 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

EKJÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Koolijuhtide Ühendus: (cid:127) osaleb hariduselu korraldamisel ja haridusalaste õigusaktide, kontseptsioonide ja programmide väljatöötamisel (cid:127) korraldab nõupidamisi koolide õppe- ja kasvatustöö põhiküsimustes (cid:127) esitab ettepanekuid ja teeb avaldusi munitsipaal- ja riigiorganitel (cid:127) korraldab koolielu materjalide tutvustamist massimeedias (cid:127) osaleb koolijuhtide täiendkoolituse struktuuri, sisu ja vormide väljatöötamisel ning läbiviimisel (cid:127) korraldab koostööd Euroopa, maailma ja välisriikide vastavate ühendustega

Eesti Koolijuhtide Ühenduse juhatus ja esindajate kogu 2021-2023

EKJÜ juhatuse liikmeted:

Urmo Uiboleht (Tartu), Ain Tõnisson (Tartu), Tõnu Erin (Saared), Toomas Kruusimägi (Tallinn), Aule Kink (Pärnumaa), Annely Ajaots (Harjumaa), Raino Liblik (Tallinn)

Esindajate kogu liikmed:

Karmen Paul (Harjumaa); Annely Ajaots (Harjumaa); Anneli Bogens (Ida-Virumaa); Martti Marksoo (Lääne-Virumaa); Malle Õiglas (Läänemaa);

Margus Veri (Pärnu); Liilia Oberg (Pärnu); Aule Kink (Pärnumaa); Erli Aasamets (Pärnumaa); Peep Eenraid (Pärnumaa), Diana Leenurm (Põlvamaa); Hannes Vald (Raplamaa); Tõnu Erin (Saared); Kaire Kiil (Saarte Koolijuhid); Katrin Luhaäär (Tallinn); Tiina Pall (Tallinn); Imbi

Viismaa (Tallinn); Raino Liblik (Tallinn); Toomas Kruusimägi (Tallinn); Urmo Uiboleht (Tartu); Karin Lukk (Tartu); Mari Roostik (Tartu); Ene

Tanneberg (Tartu); Ardi Küünal (Tartumaa); Päivi Märjamaa (Tartumaa); Kalmer Sarv (Valgamaa); Aavo Palo (Viljandimaa); Kristi Pettai (Võrumaa); Vello Talviste (Järvamaa); Ain Tõnisson (Tartu)

MTÜ Eesti Koolijuhtide Ühendus on katusorganisatsiooniks 16 piirkondlikule organisatsioonile:

MTÜ Harju Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Raplamaa Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Lääne-Viru Koolijuhid

MTÜ Põlvamaa Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Ida-Viru Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Läänemaa Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Tartu Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Tartumaa Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Tallinna Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Valgamaa Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Viljandimaa Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Võrumaa Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Järvamaa Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Pärnu Linna Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Saarte Koolijuhid

MTÜ Pärnumaa Koolijuhtide Ühendus

MTÜ Riigigümnaasiumide Ühendus

Kokku on Eesti Koolijuhtide Ühendusel aruandeaastal 484 liiget.

Suhtlemine esindajate kogu liikmete vahel toimub igapäevaselt ekjy.ee listi vahendusel. Aktuaalsete dokumentide kohta kogume ja kooskõlastame arvamusi ning ettepanekuid ka esindajate kogu EKJÜ google+ töölaual. Olulised teated avaldatakse EKJÜ kodulehel (www.ekjy.ee) ja ühenduse Facebooki lehel https://www.facebook.com/koolijuhid/.

2022.a. oli Eesti Koolijuhtide Ühendus kaasatud kõigi valitsuse poolt algatatud hariduskorralduslike dokumentide väljatöötamise protsessi.

EKJÜ on algatanud diskussioone Haridus- ja Teadusministeeriumiga oluliste koolielu reguleerivate seadusaktide muutmiseks: (cid:127) rahastamismudeli analüüsimine ning moderniseerimine, (cid:127) põhikooli lõpetamise ja gümnaasiumisse sisseastumise tingimuste muutmine, (cid:127) hindamise põhimõtete kaasajastamine, (cid:127) õppevahendite toetuse ümbervaatamine, (cid:127) õppekava (cid:127) Aruandeaasta jooksul korraldati 10 kohtumist ja koosolekut Haridus- ja Teadusministeeriumi juhtkonnaga.

(cid:127) Organiseeriti 4 koosolekut terviseameti ja sotsiaalministeeriumi töötajatega.

EESTI KOOLIJUHTIDE ÜHENDUS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.