Rohkema info nägemiseks:

JCI ESTONIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 981; jälgijaid - 53. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JCI ESTONIA MTÜ kohta arvamuslugu!"

JCI ESTONIA MTÜ hetkeolukord

Juba 981 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 53 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

JCI pakub oma liikmetele arenguvõimalusi läbi 4 valdkonna - ettevõtlikkus, rahvusvahelised suhted, isiklik areng ja kogukond.

2022.aastal toimus kokku 5 üldkoosolekut üle Eesti - Raplas, Tallinnas, Tartus ja Viljandis. JCI Estonia juhatus oli esindatud enamikel üritustel läbi aasta. Koja president esindas JCI Estoniat rahvusvahelistel sündmustel - European Presidents Meeting Paphosel (online), JCI European

Conference Brügges, JCI World Congress Maltal. Lisaks mitmed külastused JCI Nordic riikide konverentsidele.Suur delegatsioon esindas Eestit

JCI Euroopa konverentsil ning mitmed liikmeid said osa võtta rahvusvahelistest akadeemiatest.

JCI Estonia võõrustas paljusid kõrgetasemelisi väliskülalisi nagu JCI 2022 President, JCI Vice President 2022, JCI Vice President 2019 ja mitmeid Nordic riikide rahvuspresidente.

2022.aastal oli tegevusel 3 suuremat eesmärki: 1. Suurendada JCI brändi tuntust 2. Saavutada kohalike kodade liikmeskonna kasv 3. Tagada finantsiline jätkusuutlikkus

Aset leidsid JCI Estonia suurimad traditsioonilised suursündmused - Stardipauk, TOYP gala, JCI Aastakonverents, Fresh Up ja Presidendiball.

Aasta suurim projekt oli “Silmapaistev Noor Eestlane”, mis kestis kokku ligi pool aastat. Alustades kandidaatide esitamisega, žürii kaasamisega, piduliku gala organiseerimisega ning telesaate valmimiseni. Projekti raames tehti koostööd SEB panga, ERRi, Noorsooteatri ja paljude teistega.

Lisaks telesaatele endale saime palju meediakajastust raadios, teles ja kohalikes omavalitsustes.

Kevadel ja sügisel toimusid auhinnatseremooniad, mille raames tunnustasime parimaid liikmeid ja edukamaid projekte. Läbi viidi liikmeküsitlus ning avaldati matrikkel. Lisaks jätkus aktiivne koostöö Alexela, EBSi, Worklandi ja ENLiga.

Koolitustena toimus läbi Liidrikoolituste programm kohalike kodade eestvedajatele. Augustis toimus juba 15.korda JCI Estonia Akadeemia, mis on mõeldud uutele liikmetele. JCI Treenininstituut korraldas projektijuhtimise meistriklassi ning avaliku esinemise meistriklassi koolitused. Lisaks toimusid JCI ametlikud koolitused.

Palju rõhku pandi kommunikatsioonile, toetades kohalike kodade tegevust ning laiendada JCI brändi nähtavust läbi erinevate kanalite. Jätkus aktiivne FB kasutamine, aktiveeriti Instagram ning lanseeriti uus koduleht. Jätkus uudiskirjade väljaandmine ning jagati uudiseid ja erinevaid võimalusi organisatsiooni siseselt.

Märgiline edasiminek toimus haldusvaldkonnas - kauaoodatud JCI Estonia uue kodulehe valmimine ja arendamine ning uue kalendrisüsteemi juurutamine. Loodud on aktiivne töögrupp ning saame kasutada Google Non-Profits võimalusi. Arendustegevused jätkuvad järgmistel aastatel.

JCI ESTONIA MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.