Rohkema info nägemiseks:

SAKLA KÜLAARENGU SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 333; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SAKLA KÜLAARENGU SELTS kohta arvamuslugu!"

SAKLA KÜLAARENGU SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 333 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Sakla Külaarengu Selts

Ühingust

Sakla Külaarengu Selts on moodustatud 24.04. 1999.a Saklas. Seltsi tegevuse eesmärk on piirkonna ajaloolise kultuuripärandi ja maaelu säilitamine ning külade arengule kaasaaitamine; koostöö arendamine kohaliku omavalitsuse, Saaremaa Vallavalitsusega.ja ka teiste maaelu arengust huvitatud organisatsioonidega.

Sakla Külaarengu Selts kuulub Saarte Koostöökogusse.

Peamisteks koostööpartneriteks on: Kõljala Kultuuri-ja Haridusselts, Laimjala tantsurühm Kedrus, Karala Küla Arendamise selts, Käesla külaselts ja teised Saaremaa külaseltsid.

Seltsi liikmeid seisuga 31.12.2022 on 33, Palgalisi töötajaid VÕS lepinguga 0,5 kohta 6 kuud

Projektidest 2022 1. KULKA – Sakla tantsurühma”Viktooria” 25.a juubeliürituse korraldamine.

2. Saaremaa Vallavalitsus – Taotlus Sakla külaplatsi haldamiskuludeks.

3. Saaremaa Vallavalitsus- Taotlus Sakla külamaja halduskuludeks.

4. Saaremaa Vallavalitsus- Rahvamuusikud külla! Kultuurivaldkonna projekt 5. ERÜ – koostöö „ Raamatukogud-muuseumid- noored, lepingupartnerid 6. Saaremaa Vallavalitsus- Sakla muuseumi tegevuskulud 7. Saaremaa Vallavalitsus- Sakla seltsimaja põranda ja terrassi hooldusõlitus 8. Saaremaa Vallavalitsus – Erinevad taotlused elektrikulude kompenseerimiseks 9. Saaremaa külamajade uuring

Sakla seltsimajas ja muuseumis toimus 2022. a kokku 130 üritust-ettevõtmist, millest võttis osa ligikaudu 5000 külastajat. Tulu ettevõtlusest 15018.-, aruandeaasta tulem 1190.-

SAKLA KÜLAARENGU SELTSIST 2022 a soovime jätkata tradistiooniliste tegevustega: Korraldame koolitusi seltsi liikmetele ja teistele kogukonna liikmetele, rendime seltsimaja erinevateks üritusteks, korraldame Sakla puhkemaja tegevust.

Seltsi juures tegutseb aktiivselt tantsurühm „Viktooria”, mis loodi 1998.a 2011 a algusest osaleme „ Saaremaa Turism” tegemistest, oleme listis ja saame suurel hulgal head turismialast infot.

Suund meie muuseumi jätkuvale arendustööle: ajaloolise info talletamine ja varavara kogumine. Korraldame mitmeid üritusi ja näitusi

Sakla muuseumi ja Sakla raamatukoguga: kooliõpilastele, raamatukogudele, hoolekandeasutuste liikmetele, MTÜ-dele ja teistele reisiseltskondadele. Korraldame muuseumi ekskursioone, erinevaid töötubasid rahvakultuuri teemadel.

Edukas koostöö Valjala Noortekeskuse, Valjala ja Sakla raamatukoguga, Saaremaa Toetava Hariduse Kallemäe kooli õpilastega.

Osaleme „ Avatud talude” projektis ja avatud külamajade projektis ”Külla külla”, Saaremaa toidufestivali raames.

2023 aastal jätkame põhikirjaliste tegevustega. Koostöös Saaremaa vallavalitsusega arendame ja hoiame alles piirkondlikku külaelu.

Püüame säilitada ehedat Saaremaad.

15.06.2023

Agnessa Sepp, juhatuse liige

SAKLA KÜLAARENGU SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.