Rohkema info nägemiseks:

ÜLENURME GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 506; jälgijaid - 10. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÜLENURME GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI kohta arvamuslugu!"

ÜLENURME GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 506 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tegevuse eesmärkideks olid 2022. aastaks seatud: 1.1 Ülenurme Gümnaasiumi Spordiklubi (edaspidi ÜGSK) järjepideva katkematu eesmärgilise tegevuse tagamine 2022. aastal 1.2 ÜGSK treenerite juhendamisel harjutavate sportlaste treening-ja võistlustegevuse kindlustamine 1.3 ÜGSK kasutuses oleva väikebussi NV300 liisingmaksete tasumise, lepingu lõppemisel väljaostumakse ühekordne tasumine, korraliste hoolduste ja vähesel määral varuosade eest maksmine, bussi mootorikütuse eest maksmine 1.4 ÜGSK poolt muude kaasrahastajatele esitatavate taotluste omafinantseeringu summade tagamine (Kultuurkapital, maakonna spordiliit, noortetöö projektid erinevates fondides, spordialaliitude üleriigilistes koostööprogrammides osalemine

Tegelikult eesmärke täideti: 1.1 Aruandeperioodil klubi liikmeskond ei muutunud. 2022. aasta lõpul oli liikmeteks 12 inimest. 2022. aasta jooksul toimus kolm juhatuse nõupidamist, e-posti teel rahaliste toetuste jaotamise-kulutamise, tegevuskava koostamise ning üldkoosoleku kokkukutsumise-läbiviimise teemadel.

Selles valdkonnas oli tähtsaimaks ettevõtmiseks üldkoosoleku läbiviimine juunis sellisel viisil, et saime pikendada 3 juhatuse liikme volitusi kolmeks aastaks ja valida juhatusse ka neljanda liikme. Osalesime Eesti Laskurliidu, Eesti Suusaliidu, Tartumaa Spordiliidu üldkoosolekutel.

Riiklikule Spordiregistrile ja Maksu-Tolliametile esitasime tegevusaruanded ja majandustegevuse aastaaruande tähtaegselt. Olulisele projektide kaasrahastajale Eesti Kultuurkapitalile esitasime teostatud projektide kohta aruanded tähtaegselt ja õigesti. Kõik aruanded on aktsepteeritud.

Võlgu, mis takistaks saada riigieelarvelisi toetusi, meil ei ole. Tartumaa Spordiliidule tagastasime projektitoetuse kasutamata osa summas 115 eurot, kuna teostasime projekti odavamalt kui eeldada võis.

1.2 MTÜ Ülenurme Gümnaasiumi Spordiklubi (edaspidi ka klubi, ka ÜGSK) põhieesmärgiks on Ülenurme vallas korraldada sporditegevust ja jätkata osalemist traditsioonilistel võistlustel, st ÜGSK treenerite juhendamisel harjutavate sportlaste treening-ja võistlustegevuse kindlustamine.

Meie põhialadel laskespordis ja murdmaasuusatamises osalesime kõigil kavandatud võistlustel ja laagrites. Laskmises viisime läbi kaks traditsioonilist Eesti Laskurliidu kalenderplaani kuuluvat võistlust. Kolmas, 29. korda toimuma pidanud Ülenurme Gümnaasiumi lahtised võistlused laskespordis, jäi ära, kuna meil polnud tulirelvade laskmiseks veel ehitusjärgus spordihoones kohta ja mujal võistlusteks ruumide rentimine ei oleks täitnud eesmärki ja olnuks mõttetult kallis. Viidi läbi traditsioonilised klubi korraldatud omad võistlused: ÜGSK õhkrelvade meistrivõistlused laskmises, 8. õhkrelvavõistlus „Aasta Lühim Päev“. Pikaaaegne järjepidevus sai jätku. Kasutasime selleks juba Ülenurme

Spordihoone tiiru ruume. Osalesime kõigil eesti tiitlivõistlustel, lisaks Kahru Männik ja Karel Udras ka Euroopa meistrivõistlustel Norras Hamaris.

Palju võistlejaid meie klubist esindas Eestit juulis Balti Cup võistlustel Lätis Dobeles.

Aasta vägevaim saavutus oli Eesti juuniorite meistrivõistluste kolmikvõit noormeeste õhupüssis. Meie juuniorieas noormehed võitsid lisaks arvukatele noorte ja juuniorite medalitele täiskasvanute meeste hõbemedalid 50m püssi standardis ja pronksmedalid õhupüssis.

Oluliseks tegevuseks oli treeningbaaside kolimine Tõrvandist ajutistest ruumidest ja mujalt hoiupaikadest Ülenurme Spordihoonesse tagasi.

Ruumide sisustamine ja treeningpaikade rajamine. Kolimistöö tegid ära klubi oma vabatahtlikud sportlased, juhatuse liikmed ja klubi toetavad aktivistid.

Koostöös gümnaasiumiga taotlesime uued relvaload: uuele püssile ja koolile. Load saime kätte detsembris 2022 ja veebruaris 2023. Sellega tagatakse laskespordi pidev harrastamine 2023 ja järgnevatel aastatel.

1.3 ÜGSK kasutuses oleva väikebussi NV300 liisingmaksete regulaarse tasumise võtsime eesmärgiks juba 2017. aasta suvel, kui sõlmisime 5-aastase liisinglepingu Swedbangi Liisinguga. 2022. oli maksta veel 8 kuu liising ja väljaostu summa. Tegevustoetuse taotluses oli see meie üheks tegevuse eesmärkideks. Väikebuss on kindlasti olnud meie kavade realiseerimise oluline vahend ja NV300 haldamisele ja hooldusele kuluvate summade tasumisega oleme toime tulnud. 2022. aastal pidime nüüd juba 120 000 km järel ka läbima mitu hooldust ja vähesel määral remonti. Ka selle eest tuli maksta. 2022. aastal kasvas olulisel määral, kõigi Eesti elanike jaoks üllatusena, mootorikütuse hind. Vahepeal kahekordistunud hinnagi elasime kokkuhoidlikult üle.

1.4 ÜGSK poolt muude kaasrahastajatele esitatavate taotluste omafinantseeringu summade tagamine. Omafinantseering on enamikul juhtudel taotluse esitamise eeltingimuseks. Projektitoetusi ja noorte spordivõistlustel osalemise toetuseks on laekumisi mõnelt ettevõttelt. Õnnestus sügiskuudel kõik kavandatu teostada. Meie klubi vahendusel ja otsesel abil viidi läbi ka järjekordne Poldrijooks ja vahendasime gümnaasiumi 10-Olümpistardi riiklikke ning erafirmade toetusi. Toetusi tagastama ei pidanud, omafinantseerimise tagasime. Vaid Tartumaa Spordiliidule tagastasime projektitoetuse kasutamata osa summas 115 eurot

Maksime 3 spordiliidu liikme aastamaksud. Noorte kergejõustiklastele laekus sihtotstarbeline toetus TV 10-olümpiastarti sarjas osalemiseks.

Selle summa kulutasime nende võistlussõitude transpordi eest tasumiseks.

ÜLENURME GÜMNAASIUMI SPORDIKLUBI MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.