Rohkema info nägemiseks:

TALLINN, VIKERLASE TN 13 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 995; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINN, VIKERLASE TN kohta arvamuslugu!"

TALLINN, VIKERLASE TN 13 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 995 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Vikerlase 13 tegevusaruanne 2022.a. eest

Vikerlase 13 KÜ on 19.05.1999 asutatud mittetulundusühistu, mille eesmärgiks on korteriomandite eseme osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade aadressil Vikerlase 13, Tallinnas ühine majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine. Elamu Vikerlase 13 on üheksakorruseline kaheksa trepikojaga elamu, milles on 288 korterit. Korterite üldpindade summa 16007, 5 m². KÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 5-liikmeline. Juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees.

KÜ juhatus regulaarselt pidas juhatuse koosolekuid, juhatuse liikmed osalesid koosolekutel aktiivselt. Kõik otsused olid arutatud läbi ja võetud vastu ühiselt.

KÜ liikmed võtavad juhatuse liikmetega regulaarselt ühendust telefoni, e-posti teel. Vajadusel leppitakse kokku isiklik kohtumine.

KÜ juhatus regulaarselt tegeleb võlgnikega. KÜ liikmete arvete tasumised kommunaalkulude eest on pideva kontrolli all. Juhatus reageerib hilinenud maksetele perioodiliste meeldetuletustega võla tasumiseks. Korteritega sõlmitakse "Kommunaalmaksete tagasimaksmise leping", mille järgi õigeaegselt tasutakse osa kogunenud võlast + jooksev arve. Ka 2022.a. esitas KÜ juhatus võlgade sissenõudmiseks kahe KÜ liikmete vastu kohtule maksekäsu kiirmenetlust. Üks võlgnik tasus võlgnevuse ära. Teine võlgnik võlga ei tasunud ja kohus andis asja maksekäsu kiirmenetlusest üle hagimenetluses menetlemiseks.

2022.a. suuremahuliseid remonditöid ei ole teostatud. Juhatus kogus remonditöödeks raha järgmiseks aastaks.

Elamu seisukorda parandamiseks, juhatus planeerib tulevikus läbi viia järgmised esmased remonditööd: kanalisatsiooni-, paneelidevaheliste õmbluste remont, otsaseinte soojustamine, 1. ja 2. trepikodavahelise külmavee magistraaltoru remont, kauglugemisega veemõõtjate vahetus, küttesüsteemi täielik renoveerimine korterites ja trepikodades koos näiduandurite ja soojusreguleerimisventiilidega.

Võlgnike arv ja võlgnevuse kogusumma on oluliselt vähenenud. KÜ-l ei olnud võlgnevusi teenuste tasumise eest.Seisuga 31.12.2022.a.KÜ-l on olnud252 688, 89 €ulatuses rahalisi vahendeid.

TALLINN, VIKERLASE TN 13 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.