Rohkema info nägemiseks:

EESTI AMBURITE LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 299; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI AMBURITE LIIT kohta arvamuslugu!"

EESTI AMBURITE LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 299 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Amburite Liitu (EAL) kuulub neli aktiivselt tegutsevat ammuklubi. EAL kuulub Eesti

Olümpiakomiteesse ja kahte rahvusvahelisse alaliitu Internatsional Armbrustschutsen Union (IAU) ja

World Crossbow Shooting Association (WCSA).

2022.a korraldati koos ammuklubidega Eestis seitse võistlust (sh. Eesti Sisemeistrivõistlused ja Eesti

Meistrivõistlused). Sügisel 2022.a. osalesime WCSA Maailmameistrivõistlustel postiteel, kus saavutasime üli head tulemused, tulles mitmekordseteks maailma meistriks ja lastes hulga uusi maailmarekordeid.

(https://www.worldcrossbow.com/2022-WPC-BPR-INDOOR%20IND.pdf ja https://www.worldcrossbow.com/2022-WPC-BPR-INDOOR-TEAM.pdf)

Osalesime väga edukalt IAU MMil Ungaris, kus saavutasime 5 pjedestali kohta (https://sport.err.ee/1608691975/eesti-ammulaskjad-naitasid-mm-il-haid-tulemusi) 2023.a. plaanib Eesti Amburite Liit jätkata oma tegutsemist, propageerides ammulaskmist ja sportlikke eluviise.

2023.a. on plaan osaleda WCSA maailmameistrivõistlustel Indias ja IAU MMil Ungaris ning mõnel rahvusvahelisel ammuvõistlusel. Loodame Eestit esindada edukalt ja saada ka medaleid ning lasta uusi maailmarekordeid. Hetkeseisuga kuulub meile 47 kehtivat maailmarekordit. http://www.worldcrossbow.com/RecordsWR.pdf

EESTI AMBURITE LIIT MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.