Rohkema info nägemiseks:

TALLINNA JA HARJUMAA KURTIDE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 364; jälgijaid - 19. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TALLINNA JA HARJUMAA kohta arvamuslugu!"

TALLINNA JA HARJUMAA KURTIDE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 364 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 19 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tallinna ja Harjumaa Kurtide Ühing on 1922 asutatud Tallinna Kurttummade seltsi õigusjärglane, seega täitus ühingul 100 tegevusaastat. Oma eesmärgiks on ühing seadnud liikmete kultuurilise, sotsiaalse ja ühiskondliku tegevuse korraldamise ja arendamise.

Ühingu liikmete nimekirjas oli aasta lõpu seisuga 392 liiget, kellest aktiivselt osaleb tegevuses umbes kolmandik. Aasta jooksul on korraldatud loenguid ja koolitusi, tähistatud koos kogukonnale olulisi tähtpäevi. Pensionärid käivad korrapäraselt koos kolmapäeviti, igal kokkusaamisel on ka päevakohane info, õnnitletakse juubilare. Kõige suuremaks ürituseks oli ühingu 100.aasta juubeli tähistamine 19.novembril, osales 122 inimest, samuti koostööpartnerid Tallinna linnavalitsusest eesotsas linnapea Mihhail Kõlvartiga, Eesti Puuetega Inimeste Kojast, Tallinna Puuetega inimeste

Kojast, Harjumaa Puuetega Inimeste Nõukojast.

Aktiivselt osaleti ka pensionäride kokkutulekul ja Eesti Kurtide Liidu juubeli tähistamisel

Viljandimaal Kopra talus.

Kogukond on vastu võtnud ja abistanud ka kurte Ukraina sõjapõgenikke.

Varem tavalised olnud kolmapäevaõhtused kooskäimised lakkasid pandeemia ajal ning pole samas mahus taastunud, suhtlus on üle kolinud internetti. Klubisse kohale tullakse ainult suuremate ürituste ajaks.

TALLINNA JA HARJUMAA KURTIDE ÜHING MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.