Rohkema info nägemiseks:

ORIENTEERUMISKLUBI ILVES MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 608; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ORIENTEERUMISKLUBI ILVES MTÜ kohta arvamuslugu!"

ORIENTEERUMISKLUBI ILVES MTÜ hetkeolukord

Juba 608 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Orienteerumisklubi Ilves on asutatud Tartus 3.okt.1978.a, olles esimene orienteerumisklubi Eestis ning isegi terves tollases Nõukogude Liidus. Alates 01.01.2000 aastast on kantud tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja.

OK Ilves, kui heategevuslikel eesmärkidel ja vabal tahtel ning liikmete omavalitsusel tegutsev spordialane ühendus on moodustatud määramata ajaks ja ühendab orienteerumisega tegelevaid üksikisikuid selle spordiala harrastamiseks, arendamiseks ja toetamiseks, mis tegutseb avalikes huvides ja juhindub oma tegevuses Eesti Vabariigi seadustest, klubi põhikirjast (käesolev OK Ilvese põhikirja redaktsioon võeti vastu 17.juunil 2015 aastal klubi liikmete üldkoosoleku poolt) ning sellega kooskõlas kehtestatud muudest aktidest ja otsustest.

Klubi ülesanneteks on: koondada ja ühendada orienteerumisspordist huvitatud isikuid; aidata kaasa võistlus- ja tervisesportlastele vajalike treeningtingimuste tagamisele, võistlustest osavõtu võimaldamisele ja varustusega kindlustamisele; aidata kaasa kohtunike ja treenerite kaadri väljaõppe ja enesetäiendamise tagamisele ning sportlaskonna järelkasvu koolitamine; orienteerumisvõistluste korraldamine, võistlusteks vajaliku inventari, kaartide ja sümboolika valmistamine.

MTÜ tööd korraldab 4-liikmeline juhatus, praegune koosseis kinnitati 06.09.22. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees.

Käesoleval ajal on OK Ilves seadnud üheks tegevusprioriteediks noortespordi arendamise ning

Tartu linna ja Tartumaa elanikele, ka vähemkindlustatud inimestele tervislik-sportlike eluviiside võimaldamise looduses orienteerumise näol.

Selleks taotleti ja kasutati 2022.a. sihtotstarbeliselt kohalike omavalitsuste poolt eraldatud toetusi: Tartu linna kultuuriosakonna spordiprojektide toetust Tartu orienteerumise neljapäevakute korraldamiseks 1000 eurot ja orienteerumispäevakute etappide korraldamiseks Elva vallas 2022 aastal Elva Vallavalitsuselt 600 eurot ja Otepää Vallavalitsuselt 600 eurot liikumisharrastuse võimaldamiseks Tartu- ja Valgamaal. Lisaks toetas Tartu linn klubi noori välislähetuseks 300 euroga ja Otepää-Tartu jooksumaratoni korraldamist 490 euroga.

Klubi on kasutanud 2022.a. sihtotstarbeliselt EOL koostöölepingu alusel riikliku noortespordi toetust spordiklubidele 1251 euro ulatuses. Saime ka Eesti Kultuurkapitalilt toetust 900 eurot orienteerumise mitmepäevajooksu Ilves GP korraldamiseks Tartu- ja Valgamaal. Kokku kogunes 2022 aastal sihtotstarbelisi toetusi 5141 eurot.

Liikmemaksudest, annetustest ja klubi põhikirjalise tegevusega seotud tulu kogunes 29716 eurot, suur osa sellest tuli võistluste korraldamisest. Tartu orienteerumise neljapäevakute läbiviimisest saadi 9437 eurot.

ORIENTEERUMISKLUBI ILVES MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.