Rohkema info nägemiseks:

EESTI TAIMEKAITSE SELTS MTÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 356; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI TAIMEKAITSE SELTS kohta arvamuslugu!"

EESTI TAIMEKAITSE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 356 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ETS-i põhikirjaliseks eesmärkideks on: (cid:127) Taimekaitsehuviliste ühendamine (cid:127) Taimekaitsealaste teadmiste levitamine, paremate tööviiside ja taimekaitse kutse propageerimine (cid:127) Riigi põllu- ja metsamajanduse arengule kaasaaitamine (cid:127) Taimekaitsevahendite majanduslikult efektiivse ja ohutu kasutamise toetamine, ettevõtjate ja talupidajate erialane konsulteerimine (cid:127) Liikmete erialase kvalifikatsiooni tõstmine, seminaridel ja õppepäevadel osalemine

Eesti Taimekaitse Seltsi liikmemaksu suuruseks 2022. aastal oli 7 EUR ja pensionäridel 2 EURi.

Traditsiooniliselt kevadeti toimuv Eesti Taimekaitse Seltsi seminar-üldkoosolek otsustati 2022. aastal koroonaviiruse jätkuva levikuriski tõttu ära jätta ning 2023. aasta kevadel ETKI ja PMK ühinemise järgselt suurema ja uhkemana korraldada Jõgeval.

29. novembril toimus konverents "Uued lahendused taimekaitses", mis leidis aset Eesti Maaülikooli peahoone aulas ja oli jälgitav veebis.

Konverentsi teemade fookuses oli taimekaitse roheleppe valguses. Räägiti tulevikuvõimalustest taimekaitses, pestitsiidi resistentsuskatsete tulemustest, bioloogiliste taimekaitsevahendite kasutusvõimalustest kartulikahjustajate tõrjel ja rapsipõldude maastikul paiknemise seostest kahjurite ja nende parasitoidide arvukusega. Konverentsi lõpetas ettekanne põllumeeste mõtetest Euroopa roheleppega seoses.

Konverentsist võttis videosilla vahendusel osa 77 inimest ja kohapeal osalejaid oli 33. Osalejate profiil jagunes nii põllumajandustootjate, ametnike, tudengite, õppejõudude, teadlaste, ettevõtjate kui ka teiste valdkonna spetsialistide ja edendajate vahel. Valdav enamus osalejaist on

Taimekaitse valdkonnas igapäevaselt tegutsevad inimesed. Veebi kaudu võttis konverentsist osa ametnikke Põllumajandus- ja Toiduametist ning Maaeluministeeriumist.

Juhatuse esimees

Marika Mänd

EESTI TAIMEKAITSE SELTS MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.