Rohkema info nägemiseks:

TARTU LINN, ILMATSALU TN 48 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 281; jälgijaid - 9. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TARTU LINN, ILMATSALU kohta arvamuslugu!"

TARTU LINN, ILMATSALU TN 48 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 281 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Ilmatsalu 48 põhitegevusteks on Ilmatsalu 48, Tartu, korteriomandite kaasomandiosa haldamine ning korteriomanike ühiste huvide esindamine, samuti korteriomanikele seoses eluruumide kasutamisega teenuste osutamine ja vahendamine.

Korteriühistu tegevust juhib 2-liikmeline juhatus. Juhatuse liikmed oma tegevuse eest tasu ei saanud. Korterelamu igapäevast haldus- ja hooldustegevust korraldab korteriühistuga sõlmitud kinnisvara teenindamise lepingu alusel Osaühing Randem, kes osutab ühistule haldusjuhtimis-, raamatupidamis-, avariivalve- ja elektripaigaldise käidukorraldusteenuseid. Korterelamu välisterritooriumi ja trepikoja hoolduskoristust teostab OÜ Elviise. Lifti hooldamiseks on sõlmitud leping Eesti Otis AS-iga.

Aruandeaastal on juhatuse ja haldaja koostöös korraldatud üks korteriomanike üldkoosolek. Korteriühistu juhatus ning haldaja töötasid üldkoosoleku ja juhatuse otsuste ning korteriomanike avalduste ja ettepanekute alusel regulaarselt ja avatult.

Aruandeaasta jooksul on teostatud regulaarset tehnosüsteemide ja ehitustarindite järelevalvet, hooldust ja remonditöid, sealhulgas veevarustus-, kütte-, kanalisatsiooni- ja elektrisüsteemide regulaarne järelevalve ning hooldus, küttesüsteemi kütteperioodiks ettevalmistamine koos vajalike hooldus- ja remonditöödega, tehnosüsteemide avariide likvideerimine jms.

2023. a jätkab korteriühistu vajalike remondi- ja hooldustööde korraldamist.

TARTU LINN, ILMATSALU TN 48 KORTERIÜHISTU kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.