Rohkema info nägemiseks:

JCI TOOMEMÄE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 682; jälgijaid - 18. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JCI TOOMEMÄE MTÜ kohta arvamuslugu!"

JCI TOOMEMÄE MTÜ hetkeolukord

Juba 682 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ JCI Toomemäe on 18-40 aastaseid noori ühendav mittetulunduslik organisatsioon, mille eesmärgiks on noorte inimeste juhioskuste ja sotsiaalse vastutustunde arendamine, vabale ettevõtlusele kaasaaitamine, ühiskonnas toimuvate positiivsete protsesside toetamine ja algatamine, rahvusvaheliste suhete arendamine ning heategevus. JCI

Toomemäe on MTÜ JCI Estonia liige.

JCI Toomemäe peamised tegevusvaldkonnad on: 1. Liikmete isiklik areng: eesmärgiks on anda liikmetele võimalusi osaleda erinevates projektides ja koja juhatuses arendades läbi tegutsemise oma oskusi ja teadmisi. Suurt rõhku pannakse liikmete arendamisele läbi erinevate (juhtimis)koolituste.

2. Ühiskondlik tegevus ja heategevus: heategevuslik kultuuri, hariduse, spordi, tervishoiu, sotsiaalhoolekande ja loodushoiu toetamine avalikes huvides.

3. Rahvusvaheline tegevus: võimaldamaks noortele tegevust rahvusvahelise üksteisemõistmise, koostöö ja heatahtliku suhtlemise arendamiseks.

4. Ettevõtlus: võimaldamaks noortele laialdasi kontakte kogemuste vahetamiseks ettevõtluse vallas ja ettevõtluse eetika kujundamist.

Muutused liikmeskonnas: (cid:127) Võeti vastu 2022.aastal: 2 uut liiget, 1 toetajaliige (cid:127) Astus välja 2022.aasta lõpu seisuga: 1 liige ja 1 toetajaliige (cid:127) Peatas liikmelisuse 2022.aasta lõpu seisuga: 2 liiget ja 1 toetajaliige (cid:127) Lõpetati ühe kandidaatliikme staatus liikmeks valimata (cid:127) Taastas liikmelisuse 2022.aastal: 1 liige 2022. aasta lõpuga on JCI Toomemäel: 22 liiget, 0 liikmekandidaati, 14 senaatorit, 9 auliiget 6 toetajaliiget.

JCI Toomemäe liige sai JCI Estonia tasandil tunnustatud:

Kadi Siilik – aasta üllataja 2021. aastal

JCI Toomemäe koda oli aastal 2022 peale koroona epideemiat raskes seisus seoses liikmete aktiivsuse taastamisega. Sellest tulenevalt on 2023. aasta arengusuunaks kodalaste aktiivsuse taastamine ning seejärel uute liikmete värbamine koja jätkusuutlikkuse taastamise eesmärgil.

Aasta jooksul olid koja olulisemad tegevused seotud JCI Tartu aastakonverentsi korraldamise abistamisega, koja sünnipäeva pidamine ja ketipidu ning aasta lõpul ka JCI Jõulupuu projektis osalemine.

Aruandeaasta jooksul investeeringuid ei toimunud.

JCI TOOMEMÄE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.